Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gáz, ha egy szűz csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz, ha egy szűz csaj nem ujjazza magát?

Figyelt kérdés
Hogy ha még ezt a minimumot sem kezdi el időben, akkor aztán a pasijának még több macera jut vele, mert biztos nem fogja tudni jól meg... elsőre. Ez komolyan gáz? Nekem még ha benedvesedek se megy be egy ujjnál több mert szörnyen fáj. Komolyan ez már "elvárás" a pasiknál, még ha szűz is csaj, de ha nem nyomott fel előtte magának 6 uborkát, 2 banánt meg 10 vibrátort, az már nem is kell, mert "selejt"?

2016. júl. 27. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Azt csináld ami jól esik. 24/f
2016. júl. 27. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól esik ha megesik és jól esik az eső is olyankor
2016. júl. 27. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

Meg kell tanulnod az orgazmust mielőtt elkezded a nemi életet. Ez a kulcsa a boldog szexualitásnak. És nem úgy hogy a csiklóddal játszol, mert annak semmi köze a szeretkezéshez.

Az utolsó mondatot meg remélem te sem gondoltad komolyan...

2016. júl. 27. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is tudtam, hogy az orgazmust meg lehet tanulni, ha lett volna ilyen kurzus a főiskolán, esküszöm felveszem
2016. júl. 27. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

#4:

Elég gáz, hogy a mai fiataloknak ennyi fogalmuk sincs a szexről :-( Igen, lehet tanulni és sokaknak tanulni is kell!

2016. júl. 27. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem gáz. Én se újjaztam magam sőt még most se újjazom magam mert nekem kellemetlen. Szerintem nem gáz 22 N
2016. júl. 27. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
15/F Szerintem nem gáz és nem lesz vele "több macera", aranyos lehet majd az első alkalmad ;)
2016. júl. 27. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:

#3as mibe fogadunk, hogy pasi vagy?

Rohadt sokat tudhatsz a női testről meg intimitásról.

Kényszerből melyik lány fogja ujjazni magát ?

Csakmert 'ez a kulcsa a boldog szexuális életnek '?:D

2016. júl. 31. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!