Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasiknak teher, vagy áldás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak teher, vagy áldás egy szűz lány?

Figyelt kérdés

Engem az érdekelne, hogy átlagban a pasik hogy fogják fel ezt a szüzesség dolgot? Nem arra gondolok, hogy jó hencegni a haverok előtt azzal, hogy elvetted valaki szüzességét, hanem komolyan, egy párkapcsolatban... Tudom minden ember más... Egyik barátnőmmel beszélgettünk erről a témáról és ő azt mondta, hogy szerinte essek túl minél előbb ezen a dolgon, mert ha lesz komoly kapcsolatom később, ott úgyis csak teher lesz a pasinak, ha még külön bajlódni kell azzal, hogy nekem az lesz az első, meg hogy mennyire tapasztalatlan leszek, ahelyett, hogy mindketten rendesen élvezhetnénk már az első együttlétet is.. Ezt tényleg komolyan kérdezem, örülnék, ha normális válaszok érkeznének...

19/L

2016. júl. 31. 09:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Egy pasi számára, legalábbis ha értékeli is a partnerét, az nem lehet teher, ha szűz a leányzó, mindaddig, amíg a leányzó ezt a tényt nem arra használja fel, hogy "hülyítse" a pasikat.

Ha jól megnézzük, nem véletlenül a szüzesség azért volt érték, és azért bírt jelentőséggel a régmúltban és ma is ezért tulajdonítanak neki sokkal nagyobb jelentőséget néha, mert a szüzesség képe tisztaságot, "ártatlanságot" sugall, ami az egyik legnagyobb erénye egy emberi lénynek.

Következésképpen egy normális emberi lénynél a szüzesség erény, olyan valami amit becsülni, tisztelni kell.

Persze ezzel lehet élni és visszaélni is. De az a pasi aki nem becsüli meg azt ha egy lány az első alkalommal őt választja, az meg sem érdemli.

No de mint említettem volt ezzel az erénnyel lehet élni és visszaélni is. Annál tahóbb dolgok nem létezik, mint amikor egy lány arra használja a szüzességét, hogy kéresse magát tudva, hogy soha nem is szándékozik az illető fickónak adni azt aki a tenyerén hordozza ezt tudván. Mint ahogy az is, ha egy pasi csak azért akar egy lányt megkapni mert az még szűz, csak azért, hogy elmondhassa, hogy ő vette el.

A kelleténél sokkal több jelentőséget tulajdonítanak ennek az állapotnak az emberek.

2016. aug. 1. 05:51
 22/26 anonim ***** válasza:
8%

"azért volt érték, és azért bírt jelentőséggel a régmúltban és ma is ezért tulajdonítanak neki sokkal nagyobb jelentőséget néha, mert a szüzesség képe tisztaságot, "ártatlanságot" sugall, ami az egyik legnagyobb erénye egy emberi lénynek."

A f***t azért volt. A Férfiak régen sem akarták más fattyát nevelni, ezért volt fontosabb a szüzesség, mert azt feltételezte, hogy a csaj még nem dugott félre. Ma ez már nem gond, ott az apasági teszt.

Ha a csaj játssza az elérhetetlent, ha szűz ha nem, el kell hajtani a francba.

2016. aug. 1. 14:45
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Attól mert te olyan szerencsétlen vagy, aki bagy ritkán dug és ezért vár egy béna szűzre csak téged minősít.

Hiába törölték a válaszomat.

2016. aug. 1. 14:49
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg te minősítetted most magadat le a sárgaföld alá ezzel a kommenttel, de elég durván.

24/L

2016. aug. 13. 21:10
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Mert, hogy?

Azért mert elvárásaim vannak és nem nyalok be a szüzeknek?

2016. aug. 13. 23:50
 26/26 anonim ***** válasza:

36 éves vagyok, így részemről már csak elméleti kérdés, hogy áldás vagy átok egy szűz lány.

Éppen ezért, minden "benyalás" nélkül mondhatom, hogy 2 szűz barátnőm volt, és mindkettő áldás volt, szexuális értelemben véve mindkettőjüket inkább a kíváncsiság jellemezte, és nem az, hogy "bajlódni" kellett volna.

Lehet, hogy szerencsés voltam velük, valamint nem csak egy éjszakás lyukasztásról volt szó, ahol valószínűleg kevésbé éli meg áldásként az ember.

2016. aug. 14. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!