Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasiknak teher, vagy áldás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak teher, vagy áldás egy szűz lány?

Figyelt kérdés

Engem az érdekelne, hogy átlagban a pasik hogy fogják fel ezt a szüzesség dolgot? Nem arra gondolok, hogy jó hencegni a haverok előtt azzal, hogy elvetted valaki szüzességét, hanem komolyan, egy párkapcsolatban... Tudom minden ember más... Egyik barátnőmmel beszélgettünk erről a témáról és ő azt mondta, hogy szerinte essek túl minél előbb ezen a dolgon, mert ha lesz komoly kapcsolatom később, ott úgyis csak teher lesz a pasinak, ha még külön bajlódni kell azzal, hogy nekem az lesz az első, meg hogy mennyire tapasztalatlan leszek, ahelyett, hogy mindketten rendesen élvezhetnénk már az első együttlétet is.. Ezt tényleg komolyan kérdezem, örülnék, ha normális válaszok érkeznének...

19/L

2016. júl. 31. 09:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%

Ha csak meg akarja kapni gyorsan akkor terher.

Ha szeret akkor áldás. 2 szűz lánnyal voltam, egyikük sem volt béna, egyikükkel sem kellett bajlódni, inkább úgy mondnám, hogy nagyon lelkesek voltak, de volt 1-2 dolog, amin lehetett finomítani ;)

2016. júl. 31. 10:01
 12/26 anonim ***** válasza:

Sztem nem teher, nem is áldás. Fontos, hogy nagyon sokat kell előtte "foglalkozni" a lánnyal, gyengéden izgatni nagyon sokat, hogy a plafonon legyen és akkor az a kis fájdalom is izgató lesz neki ami az átszakításhoz kell.

Tehát tapasztalt és gyengéd fiúval csináld, akit érdekel, hogy neked is jó legyen, ez a lényeg :)

2016. júl. 31. 10:31
 13/26 anonim válasza:
73%
Szerintem ne hallgass a barátnődre. Meg fogod bánni, ha eljön az igazi. Add annak akit igazán szeretsz!
2016. júl. 31. 10:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Tereh. De majd elmúlik. :)
2016. júl. 31. 11:42
 15/26 Deflohelp ***** válasza:
40%
Embere válogatja. Nekem édes teher.
2016. júl. 31. 12:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nőfüggő. Van, aki szűzként is nagyon színers fantáziával rendelkezik és kezdeményezőkészség benne van, illetve a játékosság. Más lány elvárja, hogy mindent a pasi csináljon. Szóval nem lehet sablont ráhúzni a témára.
2016. júl. 31. 13:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Teher. Párszor már leírtam miért.
2016. júl. 31. 14:24
 18/26 anonim ***** válasza:
Ha normális akkor áldás.
2016. júl. 31. 17:27
 19/26 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázzuk. Egy tizenéves tinip*csnek meg egy kései szűz huszasbak nyilván nagy dolog.

Egy tapasztalt 25 feletti pasinak viszont nagyon nem az. Azért ne kelljen már hasra esni a csaj előtt mert szűz és ne kelljen már rá hosszú hónapokig várni. Nincs olyan ember aki a legelsővel éli le az életét vagy hosszútávon vele marad mert más p*nára/f*zra is kíváncsi lesz. A barátnődnek csak rstben van igaza. Nem kell mindenáron egy lepra diszkó parkolójában az első senkiházival megdugatni magad csakhogy ne legyél szűz de nem is szabad agyonidealizálni ezt az állapotot.

2016. júl. 31. 17:39
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor tisztázzuk"

Ok, tisztázzuk... amit írsz hülyeség!

Volt barátnőm 24 évesen vesztette el velem, se ő nem volt tízenéves tini "p, se én nem voltam telfelesszájú kiscsákó, aki örült, hogy végre valaki szétteszi.

Nem jött össze az első randin a numera? Nem. Várnom kellett rá 3 hónapot? Igen. Megérte? Határozottan.

2016. júl. 31. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!