Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek volt már ilyen kalandja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt már ilyen kalandja?

Figyelt kérdés

Lenne lehetőségem rá, hogy kipróbáljak pár dolgot egy sráccal is. Egyszer kipróbálnám talán.

Mi a véleményetek erről? Kinek volt már ilyen kalandja?

19/f

2016. júl. 30. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Ha biszexuális vagy akkor nem gáz... De heteroszexuális férfiként elég bizarr. 😄
2016. júl. 30. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Rossz témakör, haver...
2016. júl. 31. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer élsz. Próbáld ki!
2016. júl. 31. 02:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld ki, ha izgat a dolog. Kíváncsi vagy, mert sokat hallottál ilyenről is, és érdekel, hogy milyen. Aztán ha megtetszik és máskor is szeretnéd, akkor tuti biszexuális vagy, ha viszont egy életre elmegy tőle a kedved, akkor egy tapasztalattal több, de tudod, hogy full hetero vagy. Bár ha már fantáziálsz is róla és meg is valósítanád, akkor azért némi kis bi- hajlamaid is elég valószínűen vannak.
2016. júl. 31. 02:38
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Számomra kizárt dolog! Mert valóban heteró vagyok!
2016. júl. 31. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:

egyes szakemberek szerint egy hetero is kipróbálhatja néha pasival ez a felfedezés része.

én személy szerint mégis elutasítottam mikor lett volna ilyen lehetőség.

2016. júl. 31. 13:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam. Leszopott. Többet nem csinálok semmit sráccal. Undorodom magamtól...
2016. aug. 1. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem ne csinálj belőle ekkora ugyet. kipróbáltál valamit, ha nem tetszett akko rennyi. akkor többet nem kell csinálni és kész.

ha egy uj ételt próbálnál ki s nem izlene akkor is undorodnál magadtól? vagy csak soha többé nem ennél?

vannak igazán extrém ételek majom agyvelő, mindenféle rovarok, csiga, élő állapotban fogyasztandó ételek.

van akielvből elutasitaná, van aki elötte kipróbálná s utána döntené el eszik e ujra olyant vagy sem.

de undorodni egyáltalán nem kell magunktól amiatt h valamit kipróbáltunk s utána döntöttük el kell e máskor is.

nem ettől leszel homokos, hogy kipróbáltad, de ha az derült volna ki hogy az vagy az se tragédia viszont valóban a mi társadalmunkban nehezebb egy homoszexuális ember élete, de szerintem inkább annak kellene undorodnia magától aki ilyesmi miatt megneheziti embertársa életét.

2016. aug. 1. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!