Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt szexuális kalandja stoppossal?
Figyelt kérdés
Ffiak, nők, egyaránt... stopposok, illetve stoppost felvevők is írhatnak... kort is pls.2016. máj. 11. 15:09
2/9 A kérdező kommentje:
Elrontottam. Azt kellett volna írnom, hogy nemet is írjatok :)
1-es Te milyen nemű vagy?
2016. máj. 11. 15:16
4/9 A kérdező kommentje:
:D
Szerintem simán ;)
2016. máj. 11. 15:31
5/9 anonim válasza:
Nekem volt. Egy városnyit vitette magát egy lány, én meg ráértem, hát felajánlottam, hogy elvihetem házig is. :)
De vannak szomorú esetek is: németből olasz-horvát érintéssel mentem haza, a kocsi szügyig pakolva, sajnos még egy gyerekbiciklit is vittem haza ajándékba. Velencénél stoppolt 3 tündéri lány, akik Triesztbe akartak eljutni. Váááá, csak 1 hely van a kocsimban. Másnap Rijekában stoppolt 2 tündéri lány, és igen, pont arra mentem, és továbbra is csak 1 hely volt a kocsimban. Én ott majdnem sírva fakadtam. :D
6/9 A kérdező kommentje:
Én nem értem, hol van ebben a szex? :) Hazavitted a csajt és örült. Szuper :P
2016. máj. 11. 16:18
7/9 anonim válasza:
Kulfoldon ramnyomult egy foszer aki felvett. Nyulkalt...stb Aztan elutasitas utan kirakott a semmi kozepen. Fiu vok. O meg homi.
8/9 anonim válasza:
5-ös vagyok. A hazavitel után felkísértem, megkínált üdítővel és aprósüteménnyel, hellyel kínált egy régi frottírszövettel borított fotelben, majd leszopott és megdugtam! Így már kerek a történet? :)
9/9 A kérdező kommentje:
Na igy mar mindjart mas ;)
2016. máj. 11. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!