Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem cikibb szimplán leszopni valakit mint le is feküdni vele?
Figyelt kérdés
Nincs bajom azzal, ha egy lány néha egyéjszakás kalandokba bonyolódik, szerintem neki is megvan hozzá a joga, ha diszkréten csinálja és védekezik egészségére. Azt azonban nem tudom megérteni mikor egy lány csak úgy buliban leszop valakit. A szexben legalább kölcsönös az élvezet de egy szopással csak megalázza magát. Ti mit gondoltok erről? Aki valamilyen szinten elítéli az ilyen lányokat melyiket ítélné el jobban? Aki csak leszopná vagy akivel szexelne is?
Köszi a válaszokat :)
2016. júl. 29. 14:11
11/13 anonim válasza:
Suerintem is gáz, ha csak úgy leszopnak valakit viszonzás nélkül. Ha szex is van, az már egy fokkal jobban tolerálható számomra. Én speciel nem szeretek úgy kapni, h nem adok. Előbb adok úgy, h nem kapok, mert a nyalás a kedvencem a szexben.
12/13 anonim válasza:
Volt, hogy csak úgy leszoptam valakit, hogy kipróbáljam, ez így milyen. Hát $zar.
Én teljesen egyet értek veled.
13/13 anonim válasza:
Az orális szex nálam csak kölcsönösen működhet, nincs olyan, hogy csak én adom.Akárkivel viszont nem teszem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!