13 éves állítólag szép csaj vagyok. Többen leszeretnének velem feküdni. Szeretném és Nem is.15-16 évesek ajánlkoznak. Szerintem valamelyik csak kihasználna. Az osztályomban én lennék az első. Mit tegyek normális lenne most elveszíteni avagy nem?
Uh..
Azt ajánlom, hogy még rohadtul ne foglalkozz ilyesmivel. 13 évesen én játszottam a barátnőimmel, a kérdésed alapján meg amúgy sem vagy még valami fejlett a korodhoz képest sem.
Ez ott kezdődik, hogy te érzed ha kész vagy rá, nem kell, hogy műs döntse el helyetted. Komolyan, még növögess egy kicsit.
Te még gyerek vagy, azaz kiskorú. Ha valaki megkummant, az bűncselekmény. Azzal feküdj le, akit szeretnél rács mögött látni.
Hova fajul az a világ? Óvodáskorban kezdik már lassan az ipart.
14 alatt ne. Utána már legális leszel, de csak ha akarod akkor csináld, ha 20 éves korodig nem akarod akkor 20 éves korodig legyél szűz, nincs abba ciki.
De ne azért feküdj le valakivel, mert akkor te leszel az első az osztályodból és menőzthetsz vele.
Kis bokor, ne hajts még,
Tél ez nem tavasz:
Kis lány, ne sóhajts még
Nem tudod, mi az.
Bokor új hajtását
Letarolja fagy:
Lány kora nyílását
Bú követi, nagy.
Szánnám a bokorkát
Lomb- s virágtalan:
S a lányt, a botorkát,
Hogy már oda van! Arany János-Csalfa sugár (válasz rövid versben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!