Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért csak a nagy mell a szép?
Néha olyanokat olvasni, hogy a kis mell az nem is mell, meg hogy nem nőies.
Na meg mindenhol a nagy melleket reklámozzák.
De miért?
Ennyire semmibe vehető egy nő, ha kicsi a melle?
Tehet arról, hogy ilyen adatott meg neki?
Én soha nem kritizáltam senki péniszméretét, mert tudom, hogy nem az a fontos és senki nem tehet arról, hogy mekkora van neki.
Ennek ellenére sokszor rosszul esik azt olvasni, hogy a nagy mellek így, a nagy mellek úgy.
És így legyen önbizalmam?
Minden pasi megnézi a nagy melleket, és arra verik, mert csak az az izgató.
A kicsi miért olyan borzasztó?
Ettől kevésbé nő valaki?
Szerintem a nagy mell már "kiment a divatból"
Ha megfigyeled időről időre változnak az ideálok. Szerintem most épp a fenekeket nyomatják mindenhonnan, a nagy fenék számít szexinek.
A nagy melleket egyre többen szólják le, és régebben volt nagy divat a szilikon is, szerintem kevesebben csináltatnak már.
#19:
Egyéni... én elég szűk vagyok, de az a pont, hogy érezzem/élvezzem a szexet, nekem annyira bent van, hogy kell a 17-es, az alatt csak annyit érzek, hogy vmit ki-be nyomkodnak, de élvezet nincs benne. És nem én vagyok az egyetlen...
A hasonlatod nem állja meg a helyét. Inkább olyan ez, mint a vékony farkú pasi nem érzi a túl tág lyukat, nem élvezetes, mert nincs inger.
A mellnek ehhez semmi köze, a mell nem nemi szerv (attól, hogy szexuálisan izgató vagy sem, fizikális ingert nem ad.)
"hogy a kis mell az nem is mell, meg hogy nem nőies."
Mert ez igy van.
A csajoknak sem jó at alacsony, vékony resaljat meg a kis farok. Akkor meg? De persze a legjobb helyre jöttél egót növelni.
Mert a női lét merő egoizmus. Semmit sem várbek el tőlük soha és csak a külsejüjet tudják felmutatni.
Még a dagadt, rusnya, kus mellű csajok is elvárják, higy a menő faszik fussanak utánuk.
És sok csaj meg a nagy mellűeket miért piszkálja? Nekem nagy a mellem és sok csaj piszkál miatta ,akinek nincs semmi melle.
19L
Pont azért mert nekuk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!