Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít szép, feszesen álló cicinek és melyik az a "típus" amelyik már a lógós határt súrolja?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 15:30
1/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
3/8 anonim válasza:
volt ilyen mellü bnőm.. imádtam a cicijeit..miért csunya ez?? engem a hibátlan alaku gömb szilikon jobban zavarna..az mű ez igazi
4/8 anonim válasza:
Szerintem attol fugg h a mellbimbó milyen helyzetbe van a mellhez képest. Mert pl egy nagy mell alapbol nem áll égnek van egy kicsi logasa de mivel ha a melbimbo magasan van akkor feszes. Ha lefele néz lóg
5/8 anonim válasza:
"Ha lefele néz lóg"
Ez nem feltétlenül igaz!
Az enyém is nagyon feszes, de kissé lefele "néznek" a bimbóim!
19/L
6/8 anonim válasza:
"Dieselgirl nevű felhasználó válasza:
Júj fiúk. Ezek nagyon csúnyák."
Még az, hogy csúnyák...
Ha nekem ilyen lenne, én biztos nem mernék levetkőzni bárki előtt :S
19/L
7/8 anonim válasza:
1. Válaszban a linken a 2. Képen milyen a bimbó udvar? Olyan mintha szőrös lenne nem??? És miért olyan nagy?
8/8 PearlDiver válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!