Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért csak a nagy mell a szép?
Néha olyanokat olvasni, hogy a kis mell az nem is mell, meg hogy nem nőies.
Na meg mindenhol a nagy melleket reklámozzák.
De miért?
Ennyire semmibe vehető egy nő, ha kicsi a melle?
Tehet arról, hogy ilyen adatott meg neki?
Én soha nem kritizáltam senki péniszméretét, mert tudom, hogy nem az a fontos és senki nem tehet arról, hogy mekkora van neki.
Ennek ellenére sokszor rosszul esik azt olvasni, hogy a nagy mellek így, a nagy mellek úgy.
És így legyen önbizalmam?
Minden pasi megnézi a nagy melleket, és arra verik, mert csak az az izgató.
A kicsi miért olyan borzasztó?
Ettől kevésbé nő valaki?
8: Az nem ugyanaz, ott nem feltétlen az esztétika a lényeg, valljuk be... Aki mást mond, pl hogy nincs jelentősége, az hazudik.
Nekem amúgy közepes melleim vannak (C), de itt 10ből 8 pasi a kis mellekért rajong, ahogy megfigyeltem...
bartátnőmnek A kosaras melltartói vannak, NAGYON kicsi a melle.
nekem nem élvezetes, ha nem lehet megfogni :(
egy C kosárba férő mellel már boldog lennék
Mellben a méret másodlagos a formához képest
A férfiak a formás melleket szeretik.
A tiednek milyen a formája?
Ha ez a kérdés megfogalmazódott benned, úgy gondolom, nehezen vonsz le egyetemes igazságokat megfigyeléseid alapján.
Mindenfélét lehet olvasni! ÍZLÉS KÉRDÉSE.
A "Kinek tetszik a nagy mell" jellegű kérdésekre nyilván azok válaszolnak nagyobb elánnal, akiknek az tetszik.
Fordítva ugyanez.
26/F
+1 Ott az igazság. Rengetegen szeretik a kismellű nőket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!