Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony barátnőt szeretnék nagy mellekkel. Lehetetlen?
En 8 kockas,kigyurt pasit akarok,nagy farokkal ja es vilagbeket.
L
De amugy tudom hogy van ilyen lány, de 100bol csak 1kb aki ennyire szerencsés hogy ilyen genetikát örökölt :D
Ja és nem a push up melltartóval nagy mellekre gondolok hanem akinek hatalmas vékonysága ellenére. Álmom lenne egy ilyen lány ha megtalálnám
És mondd, hogy tervezel összejönni egy ilyennel?
"Szia, figyelj ledobnád nekem gyorsan a textilt? Szép vékony vagy, nagy mellekkel, de meg akarok róla győződni!"
6, szerinted ruhán keresztül nem látszik? vagy strandon?
És mért ne maradna meg mellettem ? attol hogy ilyen adottságai vannak ez nem jelent semmit.. nem jelenti hogy hogy nem lesz hűséges nem mindenki r***anc aki jobb nálatok.
Létezik, én ilyen vagyok. Valóban ritka, de biztosan találsz. Viszont az más kérdés, hogy nem mellek alapján kellene nőt keresgélned.
Privátokat nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!