Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony barátnőt szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony barátnőt szeretnék nagy mellekkel. Lehetetlen?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a vékony lányok, csak eddig mindnek aki tetszett kicsi melle volt, ezért volt hogy össze sem jöttem vele. Mert a kis mell nem vonz. De a vékony lábak, lapos has, nagyon. Ne mondjátok hogy ilyen nem létezik csak szilikonnal mert ott van Emily Ratajkowsky Na ő lenne nekem az istennő. Ötletek hol találhatnék ilyen lányt? Nem vagyok csúnya és elég sokan összeakarnak jönni velem.

2016. máj. 26. 16:04
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Ha egy csaj vékony akkor kis melle van. A nagy mellűek már kicsit ducibb szoktak lenni. Fogadd el.
2016. jún. 7. 22:36
 22/23 A kérdező kommentje:

21, Te nagyon buta vagy. GENETIKA TUDOD MI AZ?

Emily Ratajkowski nagyon vékony mégis NAGY MELLE VAN. szal ez nem csak azon múlik, ja és láttam már kismellű kövér nőt.

2016. jún. 8. 12:47
 23/23 anonim válasza:
Akkor menj ki az utcára és számold meg hány nőből hánynak van ilyen genetikája. Segítek az eredmény elkeserítő lesz. Ha így haladsz szűzen fogsz meghalni.
2016. jún. 9. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!