Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, képzeljétek el magatokat nőgyógyásznak, ha ráértek! Jól gondolom, hogy a nőt látnátok?
Hát lehet, hogy én csak azèrt èrtem meg a kérdésemet, mert engem érdekel ez igazán.
Konkrétan ilyenkor azt szokták mondani, hogy ebben a helyzetben képtelenség a nőt látni, de egy férfi orvosként is férfi. Meg akkor is ha közben gyògyítani (is) akar.
Én beszélgettem egy orvos barátommal pár pohárka után, amikor már őszinte az ember. Ő nem nőgyógyász hanem sebész, szóval látott már épp elég meztelen embert.
Ő úgy fogalmazott, hogy átlagos embereknél már szinte észre sem veszi a dolgot, abszolút nem érdekli a dolog, viszont ha egy szép hölgyet lát meztelenül, akkor az neki is jóleső látvány. Persze nem mutatja ki, hogy tetszik neki, és nem is nyúlna úgy hozzá mint férfi a nőhöz, de ő is csak férfiből van aki megnézi a szépet.
Viszont nagyon odafigyel, hogy az emberek méltósága ne sérülhessen amikor az ő keze alatt vannak.
nem
egy beteget,,,,egy pácienst,,,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!