Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó annyira a szexben? N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó annyira a szexben? N

Figyelt kérdés
Végiggondoltam és nekem sosem esett igazán jól, egyik része sem...na jó egy része
2016. júl. 27. 17:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
17: Szerintem ez lehet a baj, főleg, miután azt mondod, egyedül élvezed a szexet. Nem a szexre kellene szerintem koncentrálnod, hanem találni valakit, akivel igazán megértitek egymást, akit nem csak saját maga érdekli, mint pl. az itteni fórumozók többségét. Vele valószínűleg a szexet is tudod majd élvezni, ha becsül, mint embert.
2016. júl. 27. 17:54
 22/31 A kérdező kommentje:

Sajnos nem talàlok.Hiába keresem évek óta.

Mindig az van,hogy lazàt akarnak,nem akarnak ismerkedni....legalàbbis velem nem.

2016. júl. 27. 17:59
 23/31 anonim ***** válasza:

22: Én nem tudok jobbat, mint hogy ne foglalkozz az egész témával. Csak élj, csinálj olyan dolgokat, amit szeretsz, aztán lehet, hogy pont olyankor találkozol rendes pasival, amikor nem számítasz rá. Ha valaminek nagyon megszállottjává válik az ember, akkor az olyankor pont nem szokott összejönni.

Ja, és az se mindegy, hova szoktál járni ismerkedni. Szerintem a szórakozóhelyeket felejtsd el, ott nem túl magas az átlag IQ. Jobb, ha van valami hobbid, ami alapján tudsz ismerkedni, vagy suliban, munkahelyen esetleg. De szerintem még a neten is lehet, csak vigyázni kell, mert sok a hülye. :D

2016. júl. 27. 18:09
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

#20:

Szerintem is benned van a hiba :-P Én azért (is) akarok szexelni, hogy szexeljek. Egyszerűen élvezem magát a tevékenységet. Leköt, jól esik elfoglalni magam vele. Ha nem szexelek, akkor is szexualitással foglalkozom (masszázs technikák, tantrikus szex, stb.). Soha nem értettem, hogy emberek miért keresnek hobbit (bélyeggyűjtés, vasút modellek, stb.), hiszen azt az időt szexel is el lehet tölteni, aminél jobb nincs.

Természetesen van párom, akivel szeretjük egymást, nem a partnerek mennyiségére hajtok; bár a változatosság is fűszer hozzá, tekintve, hogy minden ember más és ezért minden ember más élményt tud adni.

Kérdező!

Gondolom akkor valami bibi lehet: egy rendes emberrel, aki szeret, becsül és figyel rád biztosan élveznéd, ha önmagaddal tudod élvezni. Ezek szerint a partnerekkel volt a gond. Viszont így a hiba meg ott van, hogy miért ilyen partnereket találsz? Ennek is biztosan oka van ... hogy veled csak lazát akarnak. Így természetesen nem is olyan egy együttlét, mintha egy rád is figyelő partnerrel lennél, akinek te is fontos vagy.

2016. júl. 27. 18:17
 25/31 anonim ***** válasza:
24: Akkor neked a szex a hobbid. :D Ezzel nincs baj. De azért neked se mindegy, kivel csinálod, nem? Ha van olyan, aki vonz, akkor én se vonakodom, hidd el... :D
2016. júl. 27. 18:32
 26/31 anonim ***** válasza:

#25:

Persze nem mindegy, hogy kivel, kell egy szimpátia, de azért találok (találunk) partnert hozzá, ha éppen olyanunk van és keresünk. Ahhoz, hogy egy alkalmi partnert bevegyünk egy éjszakára nem kell szerelem, szimpatikus embereket meg lehet találni.

2016. júl. 27. 18:48
 27/31 anonim ***** válasza:
26: Hát, nem tudom, szimpátiánál nekem több kell. Sok ember van, aki szimpatikus, de attól még nem vonzódom hozzá. De megértem, ha nektek ez működik, nem akartam bunkó lenni vagy ilyesmi. Engem csak azok zavarnak, akik verik a mellüket, hogy mekkora kanok/nőstények, mennyien megvoltak nekik, a valóságban meg kétlem, hogy a többségük igazán érdekelte, izgatta őket. Én erre nem vágyom. Legyen kevesebb, de az jelentsen valamit. Most nem feltétlenül kell komoly dologra gondolni. Volt olyan, hogy egy lányban az fogott meg, hogy cserfes, nagyszájú, és persze jól is állt neki. Ezért akartam tőle többet. Azon meg annyira nem is szoktam gondolkodni, hogy mi lesz a dologból. Ha csak egy éjszaka, akkor is örültem, hogy megismertem, sőt, még akkor is, ha semmi sem lesz. Ha meg esetleg kapcsolat, annak is örülök. De a lényeg, hogy kell, hogy valami megfogjon a másikban, különben nem megy. Akkor inkább elintézem magamnak, az szórakoztatóbb. :)
2016. júl. 27. 18:57
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért ilyeneket.Én sokszor akartam komolyabbat, és teljesen más pasik voltak....
2016. júl. 27. 19:12
 29/31 anonim ***** válasza:
#24 te lány vagy fiú?
2016. júl. 27. 20:08
 30/31 anonim ***** válasza:
ujjazzad befele a picshádot akkor dikk xDDDDDDDD nembiiroommm
2016. júl. 29. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!