Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó annyira a szexben? N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó annyira a szexben? N

Figyelt kérdés
Végiggondoltam és nekem sosem esett igazán jól, egyik része sem...na jó egy része
2016. júl. 27. 17:03
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
ok, kösz tuskók.
2016. júl. 27. 17:20
 12/31 anonim ***** válasza:
Akkor is az lehet a gond, hogy vagy érzelem mentesen szexeltél, vagy szar partnereket fogtál ki. A szex jó, nem véletlen szereti szinte mindenki, annyira, hogy a fél világot irányítani képes.
2016. júl. 27. 17:26
 13/31 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Voltál már szerelmes?
2016. júl. 27. 17:31
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok. Ha több partnered is volt, és jó is volt, akkor az egyetlen egy közös bennük Te vagy. A hiba benned keresendő. F
2016. júl. 27. 17:32
 15/31 anonim ***** válasza:
27%
te vmi ritka buta p.icsa lehetsz
2016. júl. 27. 17:33
 16/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért lennék buta...vicces következtetés ennyi infóbol rólam:)Na szia

Másik válaszolónak....30 leszek pár hónap múlva.

2016. júl. 27. 17:34
 17/31 A kérdező kommentje:

Voltam szerelmes, de mindig viszonzatlanul.

Sosem becsültek emberileg, lelkileg.Soha

Inkább az ellentéte.

2016. júl. 27. 17:35
 18/31 anonim ***** válasza:

14. Pont ezt írta le az előbb a kérdező is.

Hogy a kérdésre is próbáljon válaszolni valaki: Amikor te játszol magaddal, azt élvezed?

2016. júl. 27. 17:36
 19/31 A kérdező kommentje:
Azt igen.
2016. júl. 27. 17:40
 20/31 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom, mért van itt ennyi bunkó, aki olyasmiért utál, amiről nem tehetsz, de ez legyen az ő bajuk, ne foglalkozz velük.

Szerintem is az lenne az egyik kérdés, hogy egyedül élvezed-e a szexet.

A másik dolog pedig az, hogy meg tudlak érteni. Én férfiként nem értem ezt a nagy szexmániát. Soha nem éreztem úgy, hogy akár tiniként, akár a húszas éveimben állandóan kefélnem kéne. Főleg, mert alig volt olyan lány, aki igazán vonzott volna. Ha meg ilyen nincs, akkor mi értelme az egésznek? Ráadásul, aki igazán vonzott, azoktól általában többet is akartam, mint csak szex. Én nem értem azokat, akik odáig vannak, hogy a szex milyen jó, vagy hogy hány ember fektettek le, és hogy ők a királyok ettől, közben meg valahogy egyiknél se azt látom, hogy annyira odalenne az aktuális partneréért. Gyakran szerintem egyáltalán nem vonzódik a partneréhez. Szerintem ez a furcsa. Megjegyezném, a libidómmal semmi gond nincs, de csak azért nem akarok szexelni, hogy szexeljek. De biztos velem van a baj...

2016. júl. 27. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!