Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek akkor ha egy több éves kapcsolatban megváltoznak az igények a szexben?
A párommal több éve együtt vagyunk, normális harmonikus a kapcsolat. Amikor munkahelyet váltottam, elég stresszes munkám lett, este, fáradtan estem haza. Sokkal kevesebb lett az igényem a szexre mint előtte, egyszerűen nem volt energiám. (itt nem arra gondolok hogy sosem volt, de a korábbi heti 3-4 alkalomból havi 3-4 lett) Erről akkor beszéltünk, próbáltuk megoldani a dolgot, törekedtünk minél több időt tartalmasan együtt tölteni, ez többé, kevésbé sikerült is. De a libidóm a padlón maradt. Majd amikor a fogamzásgátlót abbahagytam ez gyökeresen megváltozott, de tényleg nagyon durván.
Ő akkor türelmes, megértő volt, láttam rajta hogy sokszor nehezen viselte a helyzetet, viszont most én vagyok ugyan ebben a helyzetben.
Sokkal több együttlétre vágynék, mint ami van. Beszéltünk róla, de általában az a magyarázat hogy fáradt, ami igaz is, látom rajta. Amikor együtt vagyunk, akkor sem bírja igazán sokáig, hamar elélvez, bár igyekszik mindig eljuttatni a csúcsra, de ez, azt érzem kevés, főleg hoyg általában nem ő kezdeményezi a dolgot hanem én.
Önző dög lennék hogy ennyire türelmetlen vagyok?
Nyilván ezt kényszerből erőltetni nem lehet, de mi lehet a megoldás?
"Ő akkor türelmes, megértő volt, láttam rajta hogy sokszor nehezen viselte a helyzetet, viszont most én vagyok ugyan ebben a helyzetben."
Akkor talán úgy lenne fair, ha most te lennél vele türelmes és megértő, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!