Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Kik őszinte szerelmen alapulò és tartòs ( egy évnél hosszabb) kapcsolatban vagytok. Szoktatok nyögdécselni, sóhajtozni szeretkezés közben?
Őszinte érzelmeken alapulò, gyengéd szeretkezésre gondolok.
Helyesírási hibákért elnézést kérek, mobilról írtam a kérdést.
Tapasztalatlan vagyok,de! Igaza van az első válaszolónak! Bocsánatot kérek!
15L
Ez mindig egyén függő!! ;) :D vagy akár helyzeté is. Ha csendben kell lenni, nyilván nem ordibál senki. Ha lehet szabadon, akkor kiengedi. De van aki csendes, bármennyire is élvezi és olyan is, aki egy tapitól- csóktól szuszogni kezd :D
Ha nem ad ki hangot, beszélj vele erről!! :) mondd el, hogy neked jól esne.
Persze, hogy szoktam. :) Igazából minden szeretkezés más egy kicsit, pl. amikor ilyen "szeretlek, és azt akarom, hogy a lehető legközelebb legyünk egymáshoz"-szex van, akkor viszonylag halk vagyok, inkább csak sóhajokat hallani. De van pl. az "azt akarom, hogy vágj falhoz, és kefélj szanaszét"-szex, na akkor elég hangosakat tudok nyögni. :D
Szóval a kérdésedre válaszolva a gyengéd szeretkezésnél nyögdécselni nem, maximum sóhajtani szoktam, azt is inkább halkan. :)
"Bocs a helyesìràsi hibàkèrt, mobilròl ìrtam.."
Ezt ùgy bìrom.. :D az nem kigogàs, hogy mobilròl ìrsz.. ha tudod, hogy hibàzol, javìtsd ki, ne fogd a mobilra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!