Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kapcsolatban lévő meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban lévő meleg srácok! Milyen gyakorisággal szoktatok szeretkezni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 2. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy mindketten akarjuk-e.
2013. jan. 3. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
2 naponta, naponta, vagy 3 naponta, sok mindentől függ.
2013. jan. 3. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Anális együttlét milyen gyakran van? Nem túl időigényes a mosás előtte? Hogy van energiátok rá?
2013. jan. 3. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
nem kell mosás, meg ilyen előkészületek... legalábbis mi nem csináljuk
2013. jan. 3. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj hát azért annak csak tisztának kéne lennie?

És ha meg olyan kellemetlen dolog is kerül oda s.ar akkor úgy el megy a kedv nem de?

Hiszen attól lehet a legtöbb fertőzést kapni.

Hiszen emberek vagyunk mégis csak higiénia elvárt lenne nem de?

2013. jan. 3. 23:30
 6/11 Béla211 ***** válasza:
100%
Hétvégente,de most már mindennap ,mert össze költöztünk.a szeretkezés nem mindig análisan történik. Bár nálunk többségében azzal fejeződik be. Én nem szoktam magam kimosni elégé kellemetlen. Meg én vagyok ritkában passzív. Általában nem szokott se neki se nekem olyan lenni a hímvesszőnk. De ha előfordul is csak akkor Vesszük észre ha kihúztuk. Ha érezzük hogy tele a hasunk és nem mentünk wc-re értelem szerűen nem csináljuk análisan. És ha olyan lesz akkor irány zuhany.
2013. jan. 4. 06:47
 7/11 Béla211 ***** válasza:
100%
Remélem kimerítő voltam:S:D
2013. jan. 4. 06:47
 8/11 anonim ***** válasza:
meg van óvszer és nem lesz olyan.
2013. jan. 4. 11:35
 9/11 Béla211 ***** válasza:
100%
Mért az mivel jobb ,hogy ha menstruáció alatt csinálják egyes heteró párok.
2013. jan. 4. 15:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
amikor van rá lehetőségünk, ez azt jelenti h van amikor heti 3x, van amikor csak 1x, ugyanis mi nem lakunk együtt és nem is vagyunk nyíltan meleget. És mi sem mindig csináljuk análisan, mert mi mindig kimossuk és arra értelemszerűen nem mindig van idő/lehetőség, de még ha kimossuk akkor is legtöbbször használunk kotont, mert kellemetlen lenne ha csokis lenne... Nem feltétlenül annak akinek csokis lett, hanem a másiknak, ő nagyon gáznak érezné és ezért inkább megelőzzük.
2013. jan. 4. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!