Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális beállítottság változhat ennyi idő alatt?
Sziasztok!
Pár napja nagyot fordult velem a világ. Eddig melegnek hittem magam, amit már kezdtem is elfogadni magamban. Aztán egyik napról a másikra elkezdtek érdekelni a nők, most úgy vagyok vele, hogy ágyba vinnék egyet, illetve talán még kapcsolatra is képes lennék bár nagyon nehéz elképzelni magamat egy ilyen szerepben. Volt már így közületek valaki? Egyszer olvastam hasonló kérdést csak azzal a sráccal annyi különbség van kettőnk közt h. neki barátnője lett, én meg tanácstalan vagyok hogy mit tegyek. :/
Nem tudok forrást adni rá, de rémlik, hogy a melegek nagy része, szociális érintkezések, élettapasztalatok során vált azzá, genetikailag valójában hetero.
Nézz magadba, és gondold végig, hogy a nők vagy a férfiak vonzanak szexuálisan. Ha úgy tetszik várj pár hetet amíg jó kanos leszel és akkor nézd meg, hogy a meztelen női vagy férfi testre gerjedsz-e.
negyedik - szerintem ez oltári baromság amit most mondtál. Senki se fog bebuzulni akármennyire is érik szociális ingerek. Egy heterót nem lehet divattal, vagy rádumálással megmelegiteni.
kérdező - simán lehet hogy biszex vagy, tehát két pályán játszol. Ez még mindig hihetőbb mint az, hogy elmúlik a melegséged. Ismerkedj azzal aki tetszik. Szerintem nem fognak kinézni ha épp egy lány lesz az :D
jó az oké hogy tud az előéletemről, bár nem tudok magam mögött hosszú "karriert" mert két pasival ha voltam...
Ha két napot várok az is bőven elég hogy letisztázódjon magamban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!