Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A szexuális beállítottság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális beállítottság változhat ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár napja nagyot fordult velem a világ. Eddig melegnek hittem magam, amit már kezdtem is elfogadni magamban. Aztán egyik napról a másikra elkezdtek érdekelni a nők, most úgy vagyok vele, hogy ágyba vinnék egyet, illetve talán még kapcsolatra is képes lennék bár nagyon nehéz elképzelni magamat egy ilyen szerepben. Volt már így közületek valaki? Egyszer olvastam hasonló kérdést csak azzal a sráccal annyi különbség van kettőnk közt h. neki barátnője lett, én meg tanácstalan vagyok hogy mit tegyek. :/

2013. jan. 1. 22:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

#7,8

Azt hiszel, amit akarsz.úgysem tudnálak meggyőzni.

#kérdező

Te meg azt csinálsz amit akarsz. Ha nem akarod kivárni az elegendő időt nekem teljesen mindegy, nem kell magyarázkodnod. Csak tanácsot adtam.

2013. jan. 1. 23:06
 12/12 A kérdező kommentje:
velem még sosem volt olyan hogy egy hétnél tovább ne nyúljak magamhoz... És szerintem nem is bírnám ki... sőt nem hiszem h van olyan ember aki kibírná annyi ideig... vagy csak én vagyok nimfomán?
2013. jan. 1. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!