Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban hányszor fekszetek le egymással egy átlagos héten? (életkort is)
Érdekelne, hogy mi a normális libidó két nő esetében.
Ugye a férfiakról lehet tudni hogy ők aztán állandóan és még a legyet is röptében. De mi a helyzet két nővel?
ha mondjuk heti 1-2szer kívánja egy pár az már kevés?
Egyrészt, a férfiakról ez egy HATALMAS baromság, kb azon a színvonalon mozog, mint hogy minden német náci és minden ázsiai jó matekból. 14 éves kor fölött már ciki mondogatni.
Heti 1-2 szerintem kicsit kevés, de ha a partnernek is oké igy, és van mellé egyéb kontaktus, összebújás, stb, akkor szerintem nem irreálisan kevés.
Kérlek ... ezt a feminista "minden férfi még a legyet is röptében" szólást felejtsük már el. Tizenkilenc éves lány vagyok és akárhány kapcsolatom volt a férfi mindig egészséges libidóval rendelkezett. Szinte annyiszor kívánta, ahányszor én, sőt volt, hogy ő utasította vissza valamilyen indokkal a közeledésem. Miért általánosítunk bulikban ismerkedő férfiak alapján, akik csak kiélik magukat?
A kérdésedre meg a választ a legjobb barátnőm szexuális élete alapján tudom neked megadni: ők hetente minden nap szeretkeznek egymással. Nem tudom más pároknál is így van-e, de náluk a kapcsolatuk szinte legeleje óta beállt ez a napi egy alkalom.
Exemmel 4x volt hetente.
Viszotn volt h hetvegen pluszban ketszer haromszor.
Általában 3-4 szer de ha egész nap kettesben vagyunk akkor naponta is lehet ennyi..
23N
Példa!
Én minden nap 2-3 szor igényelném, ámde a párom nem. Vagy alkalmazkodik az ember mert szereti,vagy megszökik emiatt :)
De ezt megbeszélés szerint lecsökkenthetem 1-re ha flörtölhetek :) nem több csak flört :)
Egy heten kb. igy aranyulnak a dolgok:
Szex: heti 4x (ebbol 3x van anal)
Szimpla nyalas vagy szopas (ha csak ugy elkap minket valahol a vagy): heti 2x
Szex a legjobb baratnommel a pasim elott: 2 hetente 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!