Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy napi szinten többször is szexszelnek, azok meddig tudják fenntartani ezt az állapotot egy kapcsolatban?
Ennek normál esetben egyszer alább kell hagynia, nem? Mikor következik be kb? Fél év? Egy? És olyankor néznek másfelé vagy beérik kevesebbel?
Esetleg sok a kamus?
Napi megvan három év után is (negyvenes pár vagyunk). Hétvégente napi több is.
Exemet is naponta tudtam kívánni 15 év után is (ő nem, de az más kérdés).
Szerintem sokan kamuznak, de biztosan van erre is példa.
Ha azzal számolsz, hogy egy nap 24 óra, akkor elég nehéz összehozni, hogy egy hétről hétre, napról napra így legyen.
Átlagosan
- aludjon valaki 7 órát,
- dolgozzon vagy tanuljon átlag 8 órát,
- utazással töltsön el 1-3 órát,
- hobbival töltsön el a napi 1-2 órát,
- mosdón, wc-n, evéssel, ivással, boltba járással szintén töltsön el 1-3 órát.
Ha ezek mellé valaki tényleg folyamatosan naponta több alkalommal is szeretkezik, az akkor vagy gyors lövetű, vagy nincs előjáték, csak durr bele, esetleg a fentiek közül valamelyik vagy máshogy alakul neki, vagy teljesen kiesik, ami már nem éppen egészséges.
De! Szerintem fenntartható!!
Persze, ha az egyik Félnek kevesebb az igénye, akkor a máiknak el kell fogadni, és ' közös nevezőre jutni ' :)
Kell a szeretet, vonzalom, vágy.. vagy legalább kettő, folyamatos fenntartása! A kreativitás bedobása, a meglepetés ereje ..hogy semmit ne erőltessünk, hanem rávezessünk.. spontaneitás!! Kommunikáció!! És ki kell ismerni a másik szexuális igényeit, kultúráját ! Nem erőszakosan " kell kérni ,, hanem ' ráhandolni a másikat '...
Szerintem kb ezek.
De sokan elakadnak, legfőképp az önzés miatt. Azért is panaszkodnak annyian a rossz - kevés szexre !! :/ :D
Átlagosan
- aludjon valaki 7 órát, - max 5 nekünk megfelel
- dolgozzon vagy tanuljon átlag 8 órát, - inkább 9-10
- utazással töltsön el 1-3 órát, - nettó max 1 óra
- hobbival töltsön el a napi 1-2 órát, - heti 1-2 óra, de számolás miatt legyen napi fél
- mosdón, wc-n, evéssel, ivással, boltba járással szintén töltsön el 1-3 órát. - legyen annyi
Ez még mindig csak 19,5, de legyen 20... simán belefér gyorsan/lassan bárhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!