Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Punci-kérdés. A saláta az új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punci-kérdés. A saláta az új baba?

Figyelt kérdés

Mostanában jó pár helyen azt látom, hogy a férfiak a saláta puncit preferálják, kilógó kisajkakkal, nagy csiklóval.

Az enyém baba, pici csiklóval és még kisebb, nagyajkak által teljesen eltakart, szimmetrikus kisajkakkal.

Eddig azt hittem, ez (is) vonzza a férfiakat. Most akkor mégsem?

18/L

2016. júl. 25. 20:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
31%
Én pont a babát preferálom. Csak sajna még sosem volt vele dolgom. :(
2016. júl. 25. 22:39
 22/29 anonim ***** válasza:
Miért eddig milyenekkel volt dolgod?
2016. júl. 25. 22:40
 23/29 anonim ***** válasza:
38%
azért mondják mert egy fát is megba**sznának és imponálni akarnak h pi**hoz jussanak.. am nem számít sokat a többségnek de sztem a baba valamivel szebb :)
2016. júl. 26. 00:04
 24/29 anonim ***** válasza:
Ne akarj még te szexelni.
2016. júl. 26. 04:43
 25/29 anonim ***** válasza:
Olvasol itt pár választ, ami alapján azt gondolod, hogy a saláta kell minden férfinak? Pont nem érdekel milyen a puncid senkit. Csak az itteni elkeseredett nőket vigasztalja agyon mindenki, mert olyan éretlenek, hogy nem tudják elfogadni a saját nemi szervüket.
2016. júl. 26. 08:08
 26/29 anonim ***** válasza:
Mindenkinek akinek saláta, baba kéne.Akinek baba,saláta kéne.Senkinek se jó az ami van?
2016. júl. 26. 08:37
 27/29 A kérdező kommentje:
24, nem utaltam semmilyen szexualitással kapcsolatos tervemre, vagy akár esetleges előéletemre. Nem arról van szó, hogy szégyellem a puncim, és nem tudnék felszabadult lenni az ágyban, vagy takargatnám a testem, mert abszolút nem. Csak meglepett a sok, szinte babaócsárló válasz.
2016. júl. 26. 09:15
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért, neked ugyanaz az ideálod egy férfiban, mint minden más nőnek? Nem hinném. Van akinek ez tetszik, van akinek az. Itt meg névtelenül mindenkinek nagy a szája, a valóságban meg örülne ha bármilyen pina közelébe jutna.
2016. júl. 26. 09:40
 29/29 anonim ***** válasza:

Én a baba puncit preferálom.

A saláta puncit pedig elfogadom,de tetszeni nem fog.

2016. okt. 8. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!