Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Punci-kérdés. A saláta az új baba?
Figyelt kérdés
Mostanában jó pár helyen azt látom, hogy a férfiak a saláta puncit preferálják, kilógó kisajkakkal, nagy csiklóval.
Az enyém baba, pici csiklóval és még kisebb, nagyajkak által teljesen eltakart, szimmetrikus kisajkakkal.
Eddig azt hittem, ez (is) vonzza a férfiakat. Most akkor mégsem?
Nyugi ha rákerül a sor nem azt fogja nézni milyen vagy odalent. Bármit fog ott látni, érezni biztos lehetsz benne, hogy tetszeni fog neki.
2016. júl. 25. 20:27
2/29 anonim válasza:
Dehogynem:)
Írj rám:)
18F
2016. júl. 25. 20:28
3/29 anonim válasza:
Szia ne azon kattogj hogy mi vonza a pasikat. Punci punci ennyi... A lényeg ha lesz vagy van olyan párod aki szeret és imád úgy ahogy vagy olyan puncival amilyen van neked akkor ne azon agyalj hogy milyen punci jön be a pasiknak.. Mert nem ez számít. 22 N
4/29 A kérdező kommentje:
Egyes, köszönöm, kedves vagy! Remélem így lesz.
5/29 A kérdező kommentje:
Négyes, köszönöm!! Ment mindannyiótoknak a zöld mancs :)
2016. júl. 25. 20:30
6/29 Noren1989 válasza:
A segglyuk a XXI. század pinája!
7/29 anonim válasza:
Baba sokkal jobb😉 nőiesebb és izgatóbb.
8/29 anonim válasza:
Az értelmesebb pasikat ez egyáltalán nem fogja érdekelni, ha oda kerül a sor. Ha meg ne adj isten ilyennel akadnál össze, akinek ez szempont az együttléteteknél, akkor javaslom mielőbb szabadulj meg tőle!
2016. júl. 25. 20:36
9/29 anonim válasza:
Én inkább a babát preferálom, de ha kajás vagyok, megteszi a saláta is. :)
2016. júl. 25. 20:37
10/29 anonim válasza:
A puncira igaz, hogy nem a külső a fontos, hanem a belső.
De tényleg egyáltalán nem számít, hogy néz ki. nyilván ha tiszta, nedves és úgy "vár" engem akkor teljesen bevadít, mindegy milyen rózsa szerű, vagy szimmetrikus épp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.