Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Punci-kérdés. A saláta az új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punci-kérdés. A saláta az új baba?

Figyelt kérdés

Mostanában jó pár helyen azt látom, hogy a férfiak a saláta puncit preferálják, kilógó kisajkakkal, nagy csiklóval.

Az enyém baba, pici csiklóval és még kisebb, nagyajkak által teljesen eltakart, szimmetrikus kisajkakkal.

Eddig azt hittem, ez (is) vonzza a férfiakat. Most akkor mégsem?

18/L

2016. júl. 25. 20:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
Nekem "saláta" van. Én meg úgy veszem észre, hogy a baba még mindig "viszi a pálmát" a férfiak körében.
2016. júl. 25. 20:40
 12/29 anonim ***** válasza:
71%

szerintem nem maga a punci a lényeg, hanem a gazdája és a tálalás :)

ha van benned szeretni való és izgatóan viselkedsz akkor kb mind1 milyen van a lábad között :P

23F

2016. júl. 25. 20:40
 13/29 A kérdező kommentje:
11, a saláta szép, szó se róla. Csak kicsit elkeseredtem, mivelhogy én nem rendelkezem ilyennel :D
2016. júl. 25. 20:41
 14/29 anonim ***** válasza:
64%
Én meg azon kesergek, hogy salátám van. :D
2016. júl. 25. 20:45
 15/29 anonim ***** válasza:
Van egyáltalán olyan nálatok, hogy " csúnya punci !?? " :D / mármint, ha ápolt, stb .. / :D
2016. júl. 25. 20:46
 16/29 anonim ***** válasza:
91%
Mindegy csak punci legyen 😜
2016. júl. 25. 21:00
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bújtatott kérdés, arról, hogy neked baba van és miért nem dicséri senki?
2016. júl. 25. 21:31
 18/29 anonim ***** válasza:
Nekem fele ilyen, fele olyan!!Gondolhatod, hogyan érzek én... :D Szeretem az orális szexet, de a gondolattól sírni volna kedvem, hogy mit érezhet a pasi aki meglátja. De próbálok mindig elvonatkoztatni. :)
2016. júl. 25. 21:33
 19/29 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a baba tetszik meg volt egy körkérdés egy tágabb haveri körben és mindenkinek a baba tetszik jobban, de teljesen kár emiatt aggódnod
2016. júl. 25. 21:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne aggódj semmin. Ezeknek a srácoknak itt teljesen mindegy csak punci legyen. Most épp te aggódtál hogy nem menő a baba punci és jöttek egyből vigasztalni. Ha fél óra múlva jön egy lány akinek a salátás puncijával van baja akkor őt jönnek megvigasztalni :)

Teljesen mindegy mi van a lábaid között, mert a párod úgyis téged fog szeretni, és olyannak fogad el amilyen vagy. De máskülönben is megnyugodhatsz, mert még mindig a tied a menőbb. Ezt majmolja a média is, szóval nincs min aggódnod. Akik itt elvannak nyomva azok a másik tábor. Köztük van a legtöbb gátlásos fiatal.

Mindegyik punci jó a maga formájában. Amelyik páromnak babás volt azt szerettem, a mostaninak salátás, most azt szeretem. Ilyen egyszerű.

2016. júl. 25. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!