Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Punci-kérdés. A saláta az új baba?
Mostanában jó pár helyen azt látom, hogy a férfiak a saláta puncit preferálják, kilógó kisajkakkal, nagy csiklóval.
Az enyém baba, pici csiklóval és még kisebb, nagyajkak által teljesen eltakart, szimmetrikus kisajkakkal.
Eddig azt hittem, ez (is) vonzza a férfiakat. Most akkor mégsem?
18/L
szerintem nem maga a punci a lényeg, hanem a gazdája és a tálalás :)
ha van benned szeretni való és izgatóan viselkedsz akkor kb mind1 milyen van a lábad között :P
23F
Kérdező ne aggódj semmin. Ezeknek a srácoknak itt teljesen mindegy csak punci legyen. Most épp te aggódtál hogy nem menő a baba punci és jöttek egyből vigasztalni. Ha fél óra múlva jön egy lány akinek a salátás puncijával van baja akkor őt jönnek megvigasztalni :)
Teljesen mindegy mi van a lábaid között, mert a párod úgyis téged fog szeretni, és olyannak fogad el amilyen vagy. De máskülönben is megnyugodhatsz, mert még mindig a tied a menőbb. Ezt majmolja a média is, szóval nincs min aggódnod. Akik itt elvannak nyomva azok a másik tábor. Köztük van a legtöbb gátlásos fiatal.
Mindegyik punci jó a maga formájában. Amelyik páromnak babás volt azt szerettem, a mostaninak salátás, most azt szeretem. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!