Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában miért nem tudják elfogadni, hogy a férfiak vizuális lények?
Miért várják el, hogy a férfi a belsőjükre izguljon rá és a belsőjükbe szeressen bele? Továbbá miért fordul elő, hogy hosszabb házasság, kapcsolat esetén a nő már nem szentel akkora figyelmet saját alakjára. Az, hogy a férfi szeretné, esetleg megkéri, hogy kicsit jobban odafigyeljen, az nem azt jelenti, hogy büdös gazfickó és csak a szex érdekli, hanem a férfi is ki szeretné ezt az igényét elégíteni. Ugyanis a férfiak szexuális lények és fontos számukra, hogy szex terén és vizuális látvány terén (mint vágyfokozó tényező) megkapják amire ösztönösen vágynak.
Az teljesen más, hogy a nők be tudnak indulni, kedves szavaktól, figyelmességtől, egy vacsorától, ajándéktól stb. Ők így működnek és véleményem szerint a férfiak azért alkalmazkodnak és igyekeznek ezt megadni. Egy kicsit furcsa számomra, hogy a nők számára miért nem egyértelmű, hogy a férfi vizuális lény és gerjed a szép alakra, karbantartott külsőre.
1
Szerintem minden pasi legbelül jobban örül annak ha csinos a párja/barátnője mint ha nem lenne az.
És a férfiak általában miért nem tudják elfogadni, hogy a nők meg nem? Hogy nem arra vágynak, hogy 2 perc dugattyúzás után horkolva lefordulj róluk, sőt szexre sem mindig vágynak?
Amikor meg a pasik többsége elvárja, hogy teljes munkaidő után még otthon is kiszolgálja a neje és szinte egyedül nevelje a gyerekeket, akkor utána ne csodálkozzon, hogy hosszú házasságban élestrapált lesz. Talán ki kéne venni a részét (nem, nem besegíteni! hiszen a saját otthonáról is van szó) az otthoni munkából és akkor a nőnek is kedve lenne cicomázgatni magát.
Na és ha már itt tartunk, a fenti dolgokat elváró férfiak közül vajon hánynak van igényes megjelenése, kocka hasa és egyebek? Ja, hogy a férfiaknál oké a kiélt, lelakott kinézet meg a pocak?
Speciel èn el tudom fogadni,- de ott ette a fene az egèsz kapcsolatot ha csupàn a vizualitàsra èpül.
Egyèbkèbt èrdekes de nem a pàrom kedvèért vagyok fiatalos ès feszes 40-körüli kènt-magamèrt, hogy maradjon kellő önbizalmam az élet minden területén!
Persze a párom büszke, a gyerekm is, soha nem tartott cikinek semmilyen haver, barátnő előtt. De ez azért mindenkinek a saját ego"-jának tesz jót, nincs kissebségi érzetem a fehérnemű üzletben vagy a strandon ha egy húszon éves napozik mellettem, az ember kisugárzása is más, a gondokat is könnyebben megoldja stb.
Persze ez sok meló és odafigyelés, lemondás-nálam is van + 5kg os időszak-de utána ez intenzív sportal ez formálható.
Azt azért tegyük hozzá, hogy épp oly sok a löttyedt vagy sör hasú 40-es pasi sőt 30-as... és gondolom a nők is szivesebbemn nézegetnének egy izmos testet'-mert ajándékkal meg szép szavakkal én például soha nem elégültem ki! Tehát nem egészen úgy van ez ahogy te leírtad.
Hála az égnek a normális férfiak nem csak vizuális lények...
Egyébként meg hiába a szép külső, ha belül egy nulla az illető. De majd rájössz te is idővel, hogy a nő nem attól lesz jó nő, hogy tökéletes, 90,60, 90 méretekkel rendelkezik, mindig ki van sminkelve és puccoarádéban van. Hiába szép valaki, ha amúgy egy utálatos rossz indulatú dög. Dehát a hasonló a hasonlót vonzza...
Mert a normalis ferfiak 100%-a nem kizarolag vizualis leny. Persze fontos a kulso, nekem is nagyon (magamon is, nem csak lanyon), es bele tudok szeretni egy szep szemparba, egy aranyos mosolyba, es egy termeszetes lany szepsegebe. De csak akkor erdekel mindez, ha a jelleme es a szemelyisege is tetszik, hiszen anelkul nem er semmit az egesz, legalabbis nem erdekel a lany tovabba.
A magadfajta nem vizualis leny, hanem a farkam vezerel tipus mintapeldanya, amire en nem lennek buszke, es a normalis lanyok sem teged keresnek valoszinuleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!