Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fikázzák annyian a kismellű nőket?
Felszínesek. Nekik a nő az csak mell, a pasi meg csak farok. Nem, nem az számít, mint a normális ferfiaknál, hogy legyen kedves, vonzó, jó kisugarzású és nyújtson jó társasagot, nem az szamít hogy legyen odaadó, szenvedelyes szexpartner, aki bármit megtenne nekik. Nem, esélyt se adnak, ha A-kosaras vagy esélyt sem kapsz bizonyos pasiknál, hiába vagy ertékesebb az eletben es az agyban egyaránt, mint a push-up csöcsű mű"nők".
Kérdező, ezekkel a pasikkal (nem mondom hogy férfiak, mert az ugye erősen degradálná a szó jelentését) egyszerűen ne foglalkozz! Ha valakinek nem tetszik majd más szájába lógatod!:P
Ilyen felszines páwák mindig lesznek, sok boldogságot nekik a szinten felszínes partnerükkel, akik az első hurkánál otthagyják őket;)
5 ös vagyok újra:)
Nem arról van szó hogy bűn szeretni a nagy melleket. Vagy hogy valaki ettől felszínes lenne. Mindenkinek megvan a maga ízlése, a saját véleménye. De ezt ki lehet fejezni kultúraltan is, egy erző nő lelkére tekintettel. Mi van ha egy aggódó tizenéves kislany olvassa ezeknek a majmoknak a sorait?! Mi van ha szegény ebből indul ki, mert "ez egy anonym oldal es itt mindenki őszinte". Le lehet írni hogy "bocsi nekem nem jön be" vagy ilyesmi, de hogy valakit olyasmi miatt bántson amiről nem tehet?! Szégyen...
A legjobban azon akadtam ki, amikor az egyik valaszolo azt irta, hogy azert hordanak a kis mellu nok melltartot, hogy megtudjak a ferfiak különböztetni oket a tobbi pasitol, meg hogy irtozik a kis mellu fiús lanyoktol. Könyörgöm. Attol mert kicsi a mell attol nem feltétlen fiús valaki.
Koszonom mindenki válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!