Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bunkó fiuk miért fikazzak le az olyan lányokat akik nem az idealjuk?
Figyelt kérdés
Nem mintha kellenének de azért csak undorító amikor egy nagyon szép lányra azt mondják hogy undorító csak mert nekik nem tetszik. Sőt az ilyeneknek van barátnője és előttük is fikazzak a lányokat akár.2016. márc. 31. 16:44
1/9 A kérdező kommentje:
Észrevétel hogy nékik van kakastarajuk ami most a nagy buzulas.
Az nem baj ha lökött valaki de ha bunkó?!
2016. márc. 31. 16:47
2/9 anonim válasza:
A kérdésedben már leírtad: mert bunkók, és beképzeltek.
42/f
4/9 anonim válasza:
,,nékik van kakastarajuk" - Szerintem téged valójában az bánt, hogy még nem jártál betonon és lovaskocsival szállítod haza az internetet. Meg 3 óra bringával az első közért.
5/9 anonim válasza:
Most vissza tudnék vágni azzal, hogy a nők is szokták azért savazni a férfiakat egymás közt rendesen (a barátjuk előtt is), de nem ilyen fából faragtak. Az meg amúgy nem a legrosszabb dolog, hogy a barátnőjük előtt fikáznak más lányokat, engem jobban zavarna legalábbis, ha a barátnőjük füle hallatára mondogatnák, hogy megb*sznák még az utcalámpát is, ha csak az jön szembe. Bár lehet csak az a baj, hogy én a rövid haj, borosta/rövid szakáll kombóra esküszöm, de azért nem fogok tarajat növeszteni, hogy megértsem az életfilozófiájukat... xD
6/9 A kérdező kommentje:
Csak ilyenkor azon is elgondolkodok amikor beszólnak h lehet minden pasi csúnyának lat bizonyos szép lányokat vagy engem csak az elvárásokat lenyomjak. A bunkók meg ugye kellenek a csajoknak igy ok tudnak válogatni.
2016. márc. 31. 17:53
7/9 anonim válasza:
Na várjunk. Akkor most az bánt, hogy lefikáznak, vagy az, hogy nem tetszel a YOLO-knak?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tetszenek nem is az bánt hogy nékik nem tetszek hanem az hogy lehet mas pasik is igy gondolkoznak rólam csak nem mondjak. De amugy a fiára fiúkkal az a baj hogy birka elven működnek: Ha az egyik csajra azt mondjak h gáz meg csunya akkor a tobbi is ugy fogja gondolni
2016. márc. 31. 18:06
9/9 anonim válasza:
Lehet az én társaságom ilyen egyedülálló, de ha mi "kibeszéljük" a nőket, akkor sokszor van olyan, hogy nem egyezik a véleményünk. Haverom mondja, hogy "de megdugná azt a csajt". Nekem épp nem jön be, akkor mondom, hogy "nekem nem kéne". Vagy fordítva. De így szépen ennyiben is marad, nem nagyon szoktunk mélyebben belemenni a dolgokba, ráhagyjuk egymásra. xD Amikor úgy összeülnek kibeszélni valakit, hogy de szar lett az új haja, vagy ez milyen undorító, meg mit tudom én, az olyan kis csajos nekem inkább. Vagy b*zis, esetünkben... :D Max, ha ilyen tényleg undorítóan nagy szempilla van ragasztva neki, vagy köröm, azt megjegyezzük, hogy csuda. Ha meg valaki végképp olyan szürke kisegér, hogy szinte láthatatlan egész nap, akkor az meg szóba se kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!