Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogy egy prostin tanulnék meg csókolózni?

Figyelt kérdés
És érdemes a csók? nem lehet belőle betegségem?
2016. júl. 22. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a csók nem egy nehéz dolog, ösztönösen is megy, így fölösleges ezért prostinak fizetni. Ha már fizetsz neki, akkor egy rendes dugást fizess és közben csókolgasd.
2016. júl. 22. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Prostival csókolózni? A lehető legrosszabb választás. Hallottál már a szájban lévő nyitott sebekről, amelyek véreznek? Csókolózás alkalmával - például fogmosás után vagy aftásan, esetleg vérző ínnyel - igazán könnyedén lehet elkapni a HIV-et és akkor neked reszeltek.
2016. júl. 22. 19:38
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
31%

Hát, majdnem akkora baromság, mint egy elmebeteg, borderline csajjal összejönni.

Nem érdemes...gondolj bele...elmész délután, előtted kb 6-8 farok járt benne.

26/F

2016. júl. 22. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy már írták, gondolj csak bele! Több farok volt már a szájában, mint amennyi kilincset megfogtál életedben. Prostival ne csókolózz. Azzal csak dugj vagy szopasd le. A csókot tartogasd a rendes lányoknak.
2016. júl. 22. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Jol elijesztettek? Rá se ránts. Ha ehhez van kedved, tedd ezt! Sok szerencsét!
2016. júl. 22. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy nem smárolnék prostival :D
2016. júl. 22. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne hallgass erre a sok kockára, menj el smárolni prostihoz, jó lesz nagyon!
2016. júl. 22. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Inkább ne.
2016. júl. 22. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát én sem.csókolnék meg egy prostit mert nem tudhatom mi volt a szájában és hányszor fertőtlenitet szájat.

Nekem a legelső csókom egy ittas lanytól kaptam. Utánna volt egy lány varátnőm aki idősebb volt nálam és sokat tanitot csókra és sok mindenre is. Inkább szerintem ne is menj hozzájuk.

Találsz náluk jobbat is aki nem ezzel foglalkozik. Ha pedig nem fog menni nála a szeretlezés mert vannak olyan férfiak akik csak érzelmileg tudnak szeretkezni. Nos?

2016. júl. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!