Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok egy olyan tapasztalatlan pasirol aki csokolozni sem tud de megcsokol titeket?
Figyelt kérdés
Ha ti viszont mar nagyon tapasztaltak vagytok.
Nem gondolnatok gaznak a palit ha esetleg benazik?
2015. márc. 5. 21:06
2/7 anonim válasza:
Történt már velem ilyen 2x is. Nem tartottam gáznak, de a helyzet nagyon kellemetlen volt, és nem is tudtunk tovább lépni.
3/7 anonim válasza:
Na akkor így 25 évesen már csak szereznem kell egy lányt, aki hajlandó megcsókolni, és nyert ügyem van :D
5/7 anonim válasza:
Nem vagyok lany, de senki se ugy szuletik, h mindent tud.
6/7 anonim válasza:
Jobban belegondolva, mit nem lehet azon tudni? Az jon, ha megvan hozza a megfelelonek tuno szemely
7/7 A kérdező kommentje:
Megtettem, azt mondta, hogy nagyon jól csókolok! :)
2015. márc. 7. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!