Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek itt jött össze gyk-n szexkapcsolat?
Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 12:38
11/22 anonim válasza:
nekem volt jó néhány városon belül szerencsére
több is
jol kell tudni eladni magad na meg az évjárat se mindegy
36F
13/22 anonim válasza:
Volt 3 is, de nem kell elhinni. :)) termeszetesen a fovarosban.
N
14/22 anonim válasza:
Nőnél nem nehéz elhinni. Gondolom minden válaszod után kapsz itt vagy 2-3 privátot, csak el kell döntened kinek teszed szét a lábad.
15/22 anonim válasza:
Nem szex kapcsolat hanem normális kapcsolat 19/F :)
16/22 anonim válasza:
Fővárosba könnyű :) itt "vidéken" nem annyira :)
17/22 anonim válasza:
Nekem nem jött össze mert ronda vagyok.
18/22 anonim válasza:
Csak azért nem jött össze mert vidéken lakom. Ha a fővárosban vagy Debrecenben Pécset laknék akkor már lett volna.
De Sopron a világ végén van ilyen szempontból...
25F
19/22 anonim válasza:
#15ös válaszoló EXbarátnője vagyok 🙌🏼😂
20/22 anonim válasza:
Nekem nem volt, de eddig nem is próbálkoztam. Fővárostól kb 70 km-re vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!