Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakul ki egy szexkapcsolat olyannal, akit korábban egyáltalán nem ismertél?
Figyelt kérdés
Lányok szemszöge érdekelne, de fiúk is válaszolhatnak!2016. júl. 11. 17:26
1/7 anonim válasza:
Összetalálkoztok egy buliban vagy randiztok a netről és utána lefekszetek egymással aztán megint aztán megint...
2/7 anonim válasza:
Egyszerű. Beszélgetünk. Ha szimpik vagyunk egymásnak akkor hely idő és ennyi 22 N
3/7 anonim válasza:
Elkezdünk beszélgetni, találkozunk és vagy lesz belőle valami vagy nem.
4/7 anonim válasza:
Leszolitasbol, beszelgetesbol esetleg bulikon vagy kenyszerbol.
5/7 anonim válasza:
Bemutatnak minket egymásnak vagy még inkább ismeretlenül az egyik leszólítja a másikat (munkában/suliban/boltban/buszon/utcán, stb)
Én a több mint fél éves szeretőmet úgy ismertem meg, hogy a srác ráhajtott a legjobb barátnőmre, de annak nem jött be. Viszont barátnőm bemutatta őt nekem mert azt gondolta hogy a srác nekem meg külsőre pont az esetem. És teljesen igaza volt :)
6/7 anonim válasza:
És amikor még nem tudjátok, hogy a másiknak is jó a szex kapcsolat, akkor nem rossz érzés, hogy nem kell ő neked, de közben viszed bele valamibe és ha kiderül mi van, akkor fájni fog neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!