Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha szex közben azt mondja, hogy szeretlek?
Figyelt kérdés
Szexkapcsolatban vagyok egy sráccal és egy alkalommal szex közben többször is azt mondta, hogy szeretlek.
Ez most mit jelent? Tényleg szeret, vagy csak kicsúszott a nagy élvezetben?
2016. júl. 13. 18:23
1/16 anonim válasza:
Szeret veled d.gni,ha csak szex van közetetek. Meg nem mindegy hány évesek vagytok,mióta tart,de valószínű,csak a szex miatt mondta.
2/16 anonim válasza:
Látom csak te is szpni tudsz de kérdezni azt nem.
3/16 anonim válasza:
Kív lennék orgaz. közeli állapotba egy qrvának hányx, hányan mondják ezt . Aztán meg is bánják és futnak haza a mamához .
4/16 A kérdező kommentje:
Mi a bajod a kérdéssel?:D
2016. júl. 13. 18:27
6/16 anonim válasza:
Vannak pasik, ismétlem pasik, akik szex közben mondják.Ne tulajdoníts nagy jelentőséget neki.
7/16 anonim válasza:
jobb lenne ha azt mondaná pl hogy PAPRIKÁSKRUMPLI!!!!!????
8/16 anonim válasza:
Szebben hangzik, mint azt mondani, hogy "hálás vagyok, hogy széttetted a lábad"
9/16 anonim válasza:
#8: "Hálát adok a Mennyei Atyának ,hogy megtörténhetett velem ez a csodás pillanat"
Amúgy én is mondok sok hülyeséget a lányoknak ,hogy ha nagyon kanos vagyok.
10/16 anonim válasza:
Ui.:
Mármint nekik hülyeség. Nekem hasznom válik belőle. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!