Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy félénk fiú mennyi ideig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk fiú mennyi ideig képes "visszafogni" magát?

Figyelt kérdés

Hónapok óta minden nap együtt vagyunk, mármint mindig találkozunk, bulizunk, néha egymásnál alszunk, és bár nagyon félénk nagy nehezen elmondta hogy többet érez irántam, na meg én is iránta. De nagyon nehezen csókol meg, még akkor is zavarban van ha rövidnadrágban lát, sosem ér hozzám, max átölel. Beszéltem már vele erről és mindig terel, de már egyre jobban zavar. Szeretném ha több testi kapcsolat lenne köztünk ezért próbáltam már mindenhogy beindítani, és mindig "kérlek, ezt most ne" vagy "ne csináld" "túl korai" dumával lerázott.

Mielőtt bárki írná, hogy miért nem vagyok képes megbeszélni a problémát, azért, mert számtalanszor elmondtam neki és mindig annyit mond hogy ne beszéljünk róla.

Szerintetek, mikor fog ez változni? Vagy mit kéne tennem? Azt mondta bízik bennem és hogy nincsenek tabuk, de ezek szerint mégis..

19/L

2016. júl. 21. 21:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én is arra tippelek, hogy valami miatt fél. A férfiembernek is vannak érzései, és ha érte ilyen téren fiatalon egy rossz tapasztalat, akkor az elég gátat tud okozni ám. Igaz, a nagyja rajta múlik, hogy hogyan próbálja meg leküzdeni, te annyit tehetsz, hogy azért próbálgatod kideríteni, és nagyon-nagyon megértő leszel, még akkor is, ha netán olyan áll a háttérben, ami neked nem tetszik, mert ha te is rosszul reagálsz rá, egy életre bezárkózhat.
2016. júl. 21. 23:42
 22/23 anonim ***** válasza:

#19: Kérlek, nagyon szívesen. Több oldalról is megközelíthető a kérdés, de a képlet majdnem ugyanaz.

Egy: A tapasztaltabb lányok egy része igenis odavan a félénk, tapasztalatlanabb, "betöretlen" fiúkért. Tudom, van olyan is, aki nem, sokan vagyunk és sokfélék, ezért szép a világ, bla-bla-bla... De vannak ilyen lányok, tény. A srácnak még csak egy barátnője volt, a lánynak meg már ő a sokadik. A nő már majd eleped, hogy végre összetegyék amijük van, de a srác csak kéreti magát. "Még korai kicsit, várjunk még, stb..." A srác előadja a szőke herceget, az ujjai köré csavarja a lányt ezzel a tettetett félénkséggel. Aztán eljön végre a várva-várt alkalom, beadja a derekát. A lány úgy veti rá magát, mint valami kiéhezett fenevad és a srácnak olyan szexben lesz része, amiről még csak nem is álmodott. A lány semmit nem fog megtagadni tőle, mert a srác már elültette benne, hogy ő mennyire félénk, kedves és tisztességes. Be akarja majd vezetni a szex rejtelmeibe, megnyitni előtte egy új világ kapuit. Innentől pedig gyakorlatilag bármiféle perverz témára kapható lesz, hogy a félénk kis herceget kielégítse. "Ó, nem is hittem volna, hogy te ilyen kis huncut is tudsz lenni." Tetszik érteni.

Kettő: Adva van egy hosszú kapcsolatból kilépett, lelkileg kissé instabil leányzó. A fiú belép az életébe, összejárnak, összejönnek, a lány elsírja, hogy az előző pasija, hogy kihasználta, megbántotta, megalázta, stb... Legjobb alkalom, hogy a srác felöltse a megértő, félénk, türelmes, tisztességes, "még egy kicsit korai" szőke-herceg-fehér-lovon figurát. Ha jól keveri a kártyáit (és ehhez tényleg kell türelem, empátiás készség és némi érzelmi intelligencia), akkor a lány a kedvességét és a türelmét, na vajon mivel fogja meghálálni? Szóval tetszik érteni.

Természetesen a másikat manipulálni undorító és gusztustalan dolog és én is teljes mértékben elhatárolódom tőle és elítélem. De attól még ez egy létező és bevált taktika és vannak olyan gerinctelen emberek a világon, akik előszeretettel alkalmazzák.

2016. júl. 22. 00:08
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem veled senki nem akar dugni, azért vagy ekkora gyökér.

2016. júl. 22. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!