Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy félénk fiú mennyi ideig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk fiú mennyi ideig képes "visszafogni" magát?

Figyelt kérdés

Hónapok óta minden nap együtt vagyunk, mármint mindig találkozunk, bulizunk, néha egymásnál alszunk, és bár nagyon félénk nagy nehezen elmondta hogy többet érez irántam, na meg én is iránta. De nagyon nehezen csókol meg, még akkor is zavarban van ha rövidnadrágban lát, sosem ér hozzám, max átölel. Beszéltem már vele erről és mindig terel, de már egyre jobban zavar. Szeretném ha több testi kapcsolat lenne köztünk ezért próbáltam már mindenhogy beindítani, és mindig "kérlek, ezt most ne" vagy "ne csináld" "túl korai" dumával lerázott.

Mielőtt bárki írná, hogy miért nem vagyok képes megbeszélni a problémát, azért, mert számtalanszor elmondtam neki és mindig annyit mond hogy ne beszéljünk róla.

Szerintetek, mikor fog ez változni? Vagy mit kéne tennem? Azt mondta bízik bennem és hogy nincsenek tabuk, de ezek szerint mégis..

19/L

2016. júl. 21. 21:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Lehet max 5cm...van valami testi hibája, ennyi idő után megbeszélni sem képes, ez nem egészséges...hagyd ott vagy megjön az esze és lép vagy ennyi volt és jobban jártál, de ebből úgysem lesz semmi, ennyire töketlen nem lehet valaki...
2016. júl. 21. 21:49
 2/23 anonim ***** válasza:
Próbálj meg te kezdeményezni, ha már félénk, legyél türelmes vele.
2016. júl. 21. 21:50
 3/23 anonim ***** válasza:
0%

És foglalkozol vele? Mehetne a fenébe ha nem képes szexelni velem. Elmesélném neki hogy milyen jó szexben volt aznap részem és részletezném.

Szerintemm barátként tekint rád.

N.

2016. júl. 21. 21:51
 4/23 anonim ***** válasza:
na mért nem engem akar egy ilyen lány mint te én tuti letepernélek :D
2016. júl. 21. 21:54
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
ratyi?
2016. júl. 21. 21:56
 6/23 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz ügy nem irigyellek

Mi is lehet talan szűz a srác esetleg vagy nem tudja mi a tököm van hogy érjen hozzad

Ez biztos hogy vagy és igy bele süpped ebbe

A baj ha erolteted lehet elkergeted

Ha viszont azt mondod na akkor ne legyen tobb akkor meg nem fog harcolni

Szóval ez valami lelki eredetű történet

Próbáld rá vezetni hogy ez nem bizalom ez inkabb titok

Szóval kicsit irányítsd

Ha a derekad fogja kicsit húzd a fenekedre a kezét és reméljük leesik neki hogy neked erre van szükséged

De ha nagyon ellenkezik akkor csak türelem

Mást nemntudok ajánlani

Üdv.:A.K.

2016. júl. 21. 21:56
 7/23 A kérdező kommentje:
Nagyon fura helyzet mert csak idő közben derült ki hogy igazából elég félénk. Ránézésre egy ilyen tipikusan menő, csajozós srác. De nem, és csak 1 barátnője volt, meg most én, ha annak számítok. Nem az a célom hogy lefeküdjön velem, vagy jó egy kicsit de, csak hogy mégis érjen hozzám, csókoljon meg. Nem tudom miért olyan nehéz, lehet tényleg velem van a baj. De akkor miért nem dob ki? Mindig azt mondja szeret, de amikor rákérdezek erre mindig megsértődik..
2016. júl. 21. 22:00
 8/23 anonim ***** válasza:
lehet tényleg nagyon kicsi van neki vagy korai magömlése...
2016. júl. 21. 22:06
 9/23 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd a fenébe, keress férfit, ne félénk kisfiút.
2016. júl. 21. 22:12
 10/23 anonim ***** válasza:

Na ezek a jó tanácsok

Szerintem addig próbálj vele közös dologra jutni amig egészséges neked aztan akkor keress mást

De ne sanyargasd magad annyit nem ér

A boldogságod fontosabb mindennél ezt ne felejtsd el

Ne alazkodj meg egy férfinek se nem érünk annyit

Kitartás

Üdv.:A.K.

2016. júl. 21. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!