Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm félénk előttem mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm félénk előttem mit tegyek esélytelennek érzem a dolgokat?

Figyelt kérdés

A barátnőm 19 éves gyönyörű okos lány viszont picit duci engem egyáltalán nem zavar. Viszont 0 önbizalma van. Férfiak terén is én vagyok neki az első randi csók minden tekintetben. Nem feküdtünk még le de konkrétan bikinit nem mer felvenni nem hogy levetkőzni előttem. Szűz még szerintetek hogyan tudnám picit feloldani? Az önbizalma a sok gyerekkori piszkálás meg a szülei miatt nincs folyton piszkálják hogy 20 kg fogyjon. Padig szerintem így is nagyon szép 70 kg és 160 cm szóval nem igazán mondanám kövérnek. Nem megdugni akarom komolyan szeretem de jól esne kis intimitás nem is konkrét szex akár pici simi bármi. 4 hónapja vagyunk együtt néha együtt is alszunk de akkor is ruhában és maximum összebújás. Egyszer próbálkoztam be komolyabban de akkor elég furcsa vége lett elsírta magát minden azóta nem szeretnék nyomulni. Nem volt még ilyen lánnyal dolgom. Szeptember óta ismerem és barátságból lett kapcsolat. Viszont én vágyok a testiségre csak 22 éves vagyok. Mit tegyek ebben a helyzetben?

(Bocsi az összevisszaságért)

22/F

2016. máj. 26. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Az elejen én is ilyen lany voltam :) a baratom akkor csak az ölébe ültetett simogatta az arcom csokolgatott es melyen a szemembe nézett aztán egy idő utan egyre jobban megbízta benne probald ezt te is
2016. máj. 26. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálkozz tovább én is találkoztam már ilyennel, de egy idő után elengedi majd magát. Persze ne erőltesd, csók közben mondjuk nyúlj a pólója alá és simogasd a hátát. Az a lényeg, hogy lassan haladj vele előre. :)
2016. máj. 27. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Legyen fokozatos a "rávezetés", hogy te így is vonzódsz hozzá. Simogasd minél többet, teremts vele kontaktust, akár ruhán keresztül is. Meg szóban mindenképp dicsérd sokszor, az sokat számít tapasztalatom szerint.
2016. máj. 27. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!