Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Milyen a vérmérsékletetek az ágyban? Gyengédek, vadaak vagytok? Hagyományos vagy extrémebb dolgokat szerettek? Orált v anált?
Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 16:53
1/12 anonim válasza:
hangulattól függ,inkább vadabb
hagyományos
orál
2/12 anonim válasza:
Hangulat függő, de inkâbb vadabb.
Oràl is,meg anâl is jöhet ;)
3/12 anonim válasza:
Csakis a vad, a gyengédség kiidegel. Abszolút nem élvezem, idegesít. Orál s anál is.
4/12 anonim válasza:
Vad, és az extrémebb dolgoktól sem zárkózom el. De a gyengédség is kell, anélkül unalmas lenne.
Anált inkább nem, bár el tudom képzelni, orál meg egyértelmű.
5/12 anonim válasza:
Én mindenegyben ;) Mindig ugyanabban a stilusban csinalni unalmas tenyleg. :)
A változatosság gyönyörködtet! ;)
6/12 anonim válasza:
Vad, hangos, extrém (BDSM-szubmisszív szerep), orál MINDIG, anál néha
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönjük a fiúknak akik lányoknak adták ki magukat a sok változatos választ. Szerintem az igazi nők 99%-a nem ilyen választ adna.
2016. márc. 23. 10:25
9/12 anonim válasza:
én a gyengédségetr szeretem, meg azt, ha nyalogatják a fülemet. orál esetleg anál nem :)
16/L
10/12 anonim válasza:
Én vadabb vagyok, szeretem az orált és az anált is! :) Nem tudom ez miért olyan hihetetlen... 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!