Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy félénk fiú mennyi ideig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk fiú mennyi ideig képes "visszafogni" magát?

Figyelt kérdés

Hónapok óta minden nap együtt vagyunk, mármint mindig találkozunk, bulizunk, néha egymásnál alszunk, és bár nagyon félénk nagy nehezen elmondta hogy többet érez irántam, na meg én is iránta. De nagyon nehezen csókol meg, még akkor is zavarban van ha rövidnadrágban lát, sosem ér hozzám, max átölel. Beszéltem már vele erről és mindig terel, de már egyre jobban zavar. Szeretném ha több testi kapcsolat lenne köztünk ezért próbáltam már mindenhogy beindítani, és mindig "kérlek, ezt most ne" vagy "ne csináld" "túl korai" dumával lerázott.

Mielőtt bárki írná, hogy miért nem vagyok képes megbeszélni a problémát, azért, mert számtalanszor elmondtam neki és mindig annyit mond hogy ne beszéljünk róla.

Szerintetek, mikor fog ez változni? Vagy mit kéne tennem? Azt mondta bízik bennem és hogy nincsenek tabuk, de ezek szerint mégis..

19/L

2016. júl. 21. 21:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt már elkúrtad, nem kicsit, nagyon!

Üdv.: Gy. Ferenc

2016. júl. 21. 22:27
 12/23 anonim ***** válasza:

önbizalom..

nézd, ha már odáig eljutottatok, hogy kimondta: érez irántad, akkor az kizárt, hogy veled problémája lenne és ezért utasítana vissza, szerintem a srácnak 0 önbizalma lehet szexuális téren, erre kéne rájönni, illetve megérteni a miértjét, lehet az van amit előttem írtak, hogy nagyon kis mérettel rendelkezik, és fél a csalódástól, esetleg már csalódott, és ezért nem akar újra így járni, inkább a végtelenségig húzza a dolgot.. de. lehet az is, hogy aszexuális, tehát érzelmek kellenek neki, de a szexuális vágy hiányzik.

mindenképpen vedd rá, hogy beszéljen veled erről ha tényleg bízik benned. ráadás ha szeret akkor tiszteljen is annyira, hogy hallgassa meg azt amire neked szükséged van egy kapcsolatban(értve ezalatt az érintést és a szexet) nem mondom, hogy zsarolni kell azzal, ha nem felel akkor kidobod, de azért azt mondhatnád neki például: ahhoz, hogy képes légy felfogni azt, hogy ő miért viselkedik így veled szembe tudnod kell az okát. nyilván mindkettőtöknek könnyebb lenne, hiszen te sem sötétben tapogatóznál.

2016. júl. 21. 22:27
 13/23 anonim ***** válasza:
A félénkség mellett az önbizalomhiány lehet csak rosszabb. Ha nem tud rendesen megdugni akkor szerethet akármennyire. Mindenkinek vannak szükségletei. El tudom képzelni, szex közben is félénk lesz. A határozottság és magabiztosság elvárt, részemről is megvan.
2016. júl. 21. 22:39
 14/23 anonim ***** válasza:
2016. júl. 21. 22:48
 15/23 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy kipukkasztom a lufidat, de az az igazság, hogy teszi az agyát. "Kéreti magát". Előadja a szent grál-lovagot, hogy ő az önmegtartóztatás, a tisztesség, meg a becsület mintaszobra. Pontosan azért csinálja, hogy téged húzzon, csak azt várja, mikor veted rá magad. Alapvető taktika, sajlánom, hogy tőlem kell megtudnod.

30f

2016. júl. 21. 22:57
 16/23 anonim ***** válasza:

#15 Ez azért nem logikus, mert már rég megkaphatta volna a kérdezőt. Egészséges ember egyébként sem manipulálja az embertársait.

Üdv.: Tom R. Denem

2016. júl. 21. 23:05
 17/23 anonim ***** válasza:
#16: És ki a fäszom beszélt itt logikáról?
2016. júl. 21. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bocs a trágárságért, csak mindig felhúzom magam, mikor valaki meg sem próbálja megérteni, amit írok, cserébe viszont nagyon okos. Ha van rá igény, szívesen elmagyarázom úgy, hogy te is megértsd.
2016. júl. 21. 23:22
 19/23 anonim ***** válasza:
#18 Szerintem az előbbi kijelentésedet olvasók nagy arányban kíváncsiak a gondolatmenetedre. Én legalábbis biztos, magyarázd el, kérlek.
2016. júl. 21. 23:29
 20/23 anonim ***** válasza:
És szerintetek egy ilyen töketlen meg tudja rendesen dugni? Szerintetek élvezné egy ilyennel a szexet Kellene a fenének egy ilyen kisfiú. Kérdező, randizz másokkal és keress férfit.
2016. júl. 21. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!