Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek milyen a nőideál, ha csak a külsőt vesszük? Ki a 10/10?
-Hosszú szőke haj
- kek szem
- csontos kissé hideg tekintet pl Cersei, Megan fox
-normal testalkat,
-D kosaras mell + nagy mellbimbo (az se baj ha lóg)
-lapos has
- Nőies csípő
- kerek fenék
-husis babapunci
-átlagos magasság
Eddig egy nagyon hasonlo lánnyal találkoztam, sajna az utolso előtti tulajdonságot nem tudtam lecsekkolni. Nem akarom linkelni, mert ide fognak járni a sracok bohócot polirozni :D
:D
Érdekes amúgy, hogy arcra inkább a szomszédlány típus az álomnő nektek, meg ugye a nagy csecs :D
Tessék! Domináns, huncut, kíváncsi, és teljesen más mint a mainstream "ideál".
A szolis, nagy seggű, nagymellű éjjel nappal mosolygós, party ribikből már elegem van. Nem tudnak megfogni. Számomra semmi egyediség, rejtélyesség nincs bennük.
Ne írja senki hogy k**va... az ágyban nyugodtan lehet az. Mellesleg a tengerparton napozó bulizós piicsák emberek között is durvábban mutogatják a seggüket. Ők az igazi ribik.
Kérdező
Nem tudom, hogy ez mitől nevetséges, de régóta ismert tény, hogy a férfiak számára a saját ideáljaik jóval közelebb vannak az elérhető nők külsejéhez, ha úgy tetszik a szomszéd lányéhoz, mint a nők ideáljai a létező és elérhető férfiakéhoz.
Nem véletlen, hogy majdnem minden nő úgy véli a kapcsolata elején, hogy erősen leadott az igényeiből és ezért viselkednek olyan fellengzősen, amíg meg nem ismerik és meg nem szeretik a srácot.
Szóval egy nagyon buta városi legenda, hogy a nőknek annyira nehéz dolguk volna, mikor meg akarnak felelni nekünk.
Azaz ideálom, akit ha meglátok, egyből kigyullad a szemem, elered orrom vére és pálcám ventilátorrá válik.
Tehát nem tudnom megmondani, de fogjon meg benne valami és itt nem a nagy csecs meg far a lényeg.
magasabb, mint 160 cm
középhosszú, vagy hosszú haj, de van akin a kleopátrás is kegyetlenül jól áll, arctól függ, festett haj nem gáz, de színezett pl. kék, rózsaszín, zöld felejtős, ahogy a póthaj is. Lehetőleg barna, mandulavágású szemek, de ha zöld, kék az sem baj, megint arcfüggő, hogy tetszik-e az arca. Inkáb hosszúkásabb arcforma
szép ápolt hosszú kezek, vékonyabb hosszúkás ujjak, hosszú formás egyenes lábak, ápolt, szép lábfejek stb.
Nekem vállig vagy kicsit alá, vagy mellig érő szőke haj (ha természetes az mégjobb ) Kék szemek. Arcforma ovális, de igazából ezt nem lehet leírni, vagy ez egy olyan dolog hogy ránézek az arcéra, és abból tudom csak megmondani hogy igen ő az aki kell. Vagy szemüveg, vagy fogszabályzó (de csak az egyik) még szexi, ha van, de ez nem muszáj.
Testalkata vékony vagy közepes, B kosaras mellecskék, puha kis combok és fenék, babap*nci.
-nagyon rövid nagyon göndör répa haj
-nagyon világos bőr sok bőrhibával, melanómával
-ultra salátás punci
-olyan mell amiben mintha korábban implant lett volna de éppen egy hete kivették és lógós bőr az egész ( nyami:P )
-remélhetőleg az egész legyen bimbóudvar
-a bimbókbol legyen sok kicsi meg egy bazinagy
-az egyik feneke lehetőleg legyen ne nagyon de szemmelláthatóan nagyobb a másiknál
-még salátásabb punci
-a magasság nem számít a lábméret se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!