Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek milyen a nőideál, ha csak a külsőt vesszük? Ki a 10/10?

Figyelt kérdés
Hajhossz, hajszín, szem, arcforma, esetleg valami különleges karakterjegy, magas, alacsony, testalkat stb.
2016. júl. 19. 21:21
1 2 3
 11/21 Diavolino44 ***** válasza:

-Hosszú szőke haj

- kek szem

- csontos kissé hideg tekintet pl Cersei, Megan fox

-normal testalkat,

-D kosaras mell + nagy mellbimbo (az se baj ha lóg)

-lapos has

- Nőies csípő

- kerek fenék

-husis babapunci

-átlagos magasság

Eddig egy nagyon hasonlo lánnyal találkoztam, sajna az utolso előtti tulajdonságot nem tudtam lecsekkolni. Nem akarom linkelni, mert ide fognak járni a sracok bohócot polirozni :D

2016. júl. 19. 21:49
 12/21 A kérdező kommentje:

:D

Érdekes amúgy, hogy arcra inkább a szomszédlány típus az álomnő nektek, meg ugye a nagy csecs :D

2016. júl. 19. 21:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Tessék! Domináns, huncut, kíváncsi, és teljesen más mint a mainstream "ideál".

A szolis, nagy seggű, nagymellű éjjel nappal mosolygós, party ribikből már elegem van. Nem tudnak megfogni. Számomra semmi egyediség, rejtélyesség nincs bennük.

[link]

Ne írja senki hogy k**va... az ágyban nyugodtan lehet az. Mellesleg a tengerparton napozó bulizós piicsák emberek között is durvábban mutogatják a seggüket. Ők az igazi ribik.

2016. júl. 19. 22:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Kérdező

Nem tudom, hogy ez mitől nevetséges, de régóta ismert tény, hogy a férfiak számára a saját ideáljaik jóval közelebb vannak az elérhető nők külsejéhez, ha úgy tetszik a szomszéd lányéhoz, mint a nők ideáljai a létező és elérhető férfiakéhoz.

Nem véletlen, hogy majdnem minden nő úgy véli a kapcsolata elején, hogy erősen leadott az igényeiből és ezért viselkednek olyan fellengzősen, amíg meg nem ismerik és meg nem szeretik a srácot.

Szóval egy nagyon buta városi legenda, hogy a nőknek annyira nehéz dolguk volna, mikor meg akarnak felelni nekünk.

2016. júl. 19. 22:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy nevetséges! Kíváncsi vagyok mindenki idealjara
2016. júl. 19. 22:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Azaz ideálom, akit ha meglátok, egyből kigyullad a szemem, elered orrom vére és pálcám ventilátorrá válik.

Tehát nem tudnom megmondani, de fogjon meg benne valami és itt nem a nagy csecs meg far a lényeg.

2016. júl. 19. 22:29
 17/21 anonim ***** válasza:

magasabb, mint 160 cm

középhosszú, vagy hosszú haj, de van akin a kleopátrás is kegyetlenül jól áll, arctól függ, festett haj nem gáz, de színezett pl. kék, rózsaszín, zöld felejtős, ahogy a póthaj is. Lehetőleg barna, mandulavágású szemek, de ha zöld, kék az sem baj, megint arcfüggő, hogy tetszik-e az arca. Inkáb hosszúkásabb arcforma

szép ápolt hosszú kezek, vékonyabb hosszúkás ujjak, hosszú formás egyenes lábak, ápolt, szép lábfejek stb.

2016. júl. 19. 22:37
 18/21 anonim ***** válasza:
* inkább
2016. júl. 19. 22:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem vállig vagy kicsit alá, vagy mellig érő szőke haj (ha természetes az mégjobb ) Kék szemek. Arcforma ovális, de igazából ezt nem lehet leírni, vagy ez egy olyan dolog hogy ránézek az arcéra, és abból tudom csak megmondani hogy igen ő az aki kell. Vagy szemüveg, vagy fogszabályzó (de csak az egyik) még szexi, ha van, de ez nem muszáj.

Testalkata vékony vagy közepes, B kosaras mellecskék, puha kis combok és fenék, babap*nci.

2016. júl. 20. 00:11
 20/21 anonim ***** válasza:

-nagyon rövid nagyon göndör répa haj

-nagyon világos bőr sok bőrhibával, melanómával

-ultra salátás punci

-olyan mell amiben mintha korábban implant lett volna de éppen egy hete kivették és lógós bőr az egész ( nyami:P )

-remélhetőleg az egész legyen bimbóudvar

-a bimbókbol legyen sok kicsi meg egy bazinagy

-az egyik feneke lehetőleg legyen ne nagyon de szemmelláthatóan nagyobb a másiknál

-még salátásabb punci

-a magasság nem számít a lábméret se

2016. júl. 20. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!