Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek milyen a nőideál, ha csak a külsőt vesszük? Ki a 10/10?
Figyelt kérdés
Hajhossz, hajszín, szem, arcforma, esetleg valami különleges karakterjegy, magas, alacsony, testalkat stb.2016. júl. 19. 21:21
1/21 anonim válasza:
Inkább képeket, videókat lehetne mutatni erről.
2/21 anonim válasza:
Hosszú hátközépig érő sötét haj, barna szem, kerek arcforma, közepesen magas vagy attól alacsonyabb. Legalább molett, de inkább duci testalkat. Ha ezekhez széles csípő társul, kerek popsival és vastagabb combokkal akkor teljesen végem van :)
28/f
3/21 anonim válasza:
Nézegesd ezt a videót 2 egész percig.
Kb. ez a 10/10.
4/21 anonim válasza:
Hát ez igencsak nehéz, mert még sosem gondolkoztam rajta. De lássuk csak, nos, először is, természetesen, legyen nagy melle. Nem orbitálisan nagy, de töltse ki teljesen a D-s melltartókosarat. A nagy mellek jók. Ezen felül nem hátrány, ha rendelkezik nagy mellekkel, és persze a nagy mellekről se feledkezzünk meg. Ha mindez megvan, jöhetnek a finomabb részletek, pl a nagy mellek, valamint azok a kis édes aranyos nagy mellek, amiket egy nőn látva mindig elmosolyodok. Olyan imádnivalóak. Továbbá - ez már az én személyes heppem, de mivel ideálokról beszélnük, megemlítem -, jó, ha nagyok a mellei. Kb ez, csak adjuk még hozzá a nagy melleket, és már kész is az ideális nő számomra. Nahát, ez könnyebb mint hittem!
6/21 Igen, én vagyok! :) válasza:
- Hátközépig érő fekete haj.
- 75/D mellek, 8 centis bimbóudvar
- Barna bőr
- 90/60/120 méretek
- salátás punci
- 4 centis csikló
- 14 centis hüvelymélység
- 38 as láb
7/21 anonim válasza:
Hullámos, derékig érő, barna, vagy rókavörös haj. Barna, vagy zöldeskék szem, kislányos mosoly, 165-168 centi, vékony, de kicsit formás, akár kicsit sportos, és akkora mell, ami a tenyeremet kitölti. (Kicsi tenyerem van :D)
8/21 A kérdező kommentje:
Képek is jöhetnek, ha van. De ne csak nagy melleket mondjátok, meg segges videókat. Hanem konkrétan hogy nézne ki az álomnő. Mert lehet nagy melle egy 78 éves mamónak is, na de azért na...
2016. júl. 19. 21:35
9/21 anonim válasza:
170-180 magas, rövidebb fekete hajú, zöld vagy kék szemű, nagyobbacska formás keblek, feszes popó. Nem kell feltétlen nagyon vékonynak lennie, szeretem ha a lány kerekdedebb. Tetoválás és kis szőrfazon odalenn előny. :) Külsőre ilyen az álomnő neked
10/21 anonim válasza:
Rendben:
Ilyen az arca:
Kb 166 magas, szélesebb csípő, lapos has, közepes mellek.
Szép fehér és sima bőr, teljesen szőrtelenül.
Kicsit vastagabb combok, nagyobb segg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!