Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőmnek szüksége volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek szüksége volt a közös hibánkból egy "Escapelle" esemény utáni tablettára. Minden rendben van, ha a kérdésben leírtakat figyelembe vesszük?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek ez volt az első nemi aktusa, és hát kicsit szűk volt a bejárat. Ennek az lett az eredménye, hogy az óvszer egyszerűen a dolog végén "bennmaradt", és már nem volt rajtam egy ideje mikor észrevettük. (durex real feel óvszer "előnyei" khm.)

Kivettük, kiöblítette odalent rendesen, amúgy is 3 napon belül meg kellett volna neki jönnie, és még bevett az aktust követő 17. órán egy "Escapelle" tablettát.

Ha mindent rendben csináltunk, akkor használnia kellett?

Csak mert olvastam, hogy tök vacakul szoktak lenni a nők egy ilyen tabletta után, de neki konkrétan minimális hasgörcsön kívül, ami az idegességtől is lehet, semmi nincs.

Köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 9. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi ha bevette elég kevés az esélye. Elmentél benne?
2014. aug. 9. 10:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, és azután húztam ki. Ekkor jöttünk rá hogy már nincsen rajtam a dolog.
2014. aug. 9. 10:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Elvileg ilyenkor már szinte száz százalék hogy nincsen peteérés, menzesz előtt 3 nappal, de azért biztosra mentünk. Csak szeretnék meghallgatni valakit akinek már volt hasonló tapasztalata, illetve konyít valamit hozzá.
2014. aug. 9. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Az escapelle-nek nem sok mellékhatása van, én se éreztem tőle semmi különöset.

Ennyivel a menstruáció előtt nagyon kicsi a valószínűsége, hogy a spermiumok találhattak megtermékenyítésre alkalmas petét. Nem kell aggódni.

DE. A jövőben figyelj arra, hogy ez sose ismétlődhessen meg a barátnőd ciklusának a közepe táján. Az Escapelle hatékonysága nem túl jó. Én simán teherbe esetem vele, miután kiszakadt az óvszer a peteérésemkor. A nálunk kapható esemény utáni tabletták mind úgy működnek, hogy megakadályozzák a peteérést. Ha a ciklus közepén ér a baleset, és úgy adódik, hogy a peteérés már megtörtént vagy megkezdődött, az Escapelle nem segít. Ezt tartsátok szem előtt.

2014. aug. 10. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!