Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, mire vágytok az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mire vágytok az ágyban?

Figyelt kérdés

Vad vagy inkább gyöngéd?

Ki kezdeményezzen, te vagy ő?

Mit szerettek csinálni a legjobban?

Milyen segédeszközöket tartotok izgatónak és mi az amit tuti nem próbálnátok ki?

Szerepjátékok?

Mi a legvonzóbb testrésze egy nőnek?

Milyen testalkat az ideál?

2015. máj. 14. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Talán kissé nagy kérés, de én arra vágyom az ágyban, hogy a párom mindig tudja, mihez lenne kedvem, mit kívánok éppen. Ismerjen annyira, hogy tudja, mit élvezek, mikor mi esik jól. Persze, kapcsolat elején elmondanám, de mostani párom magától tudja.

Amúgy általánosan hátulról és jó keményen. Ja,azt szeretem, ha a hátamat kényezteti. Nagyon érzékeny.

2015. máj. 14. 20:19
 2/8 A kérdező kommentje:
a tagban lipstick leszbikus próbált lenni, de kijevította rúzsra :facepalm:
2015. máj. 14. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
a kispárnámra és a plüssmacimra
2015. máj. 14. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Vad

Ő

Feküdni es elvezkedni

Nem kell segédeszköz,passz

Nem jönnek be..

Punci,comb,has,mell,popsi

Vékony,sportos,husis

2015. máj. 15. 01:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

-Vad és gyöngéd is.

-Ő is én is. legyen kiegyenlített.

-nyalni. nyakat csókolgatni.

-nem igen tartok izgatónak semmilyen segédeszközt. tudni illik nem az eszközre izgulok, hanem a nőre. (ilyen nagy fekete kinkong műbrokinak soha nem mennék a közelébe mondjuk)

-Szerepjáték: mindketten cilinderes, szmokingos öltözetben lennénk.. :D

-a legvonzóbb testrész szerintem a has és derék tájt.

-az ideál a sportos

2015. máj. 20. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

-Főként vad,de nem utasítok vissza egy kis gyengédséget sem

-Inkább ő,én annyira nem vagyok jó ebben,de ha már belelendültünk,azért én is odateszem magam :P

-Harapjon egy kicsit az ajkaimba,vagy a nyakamba,attól elveszek! *.*

-Alapjáraton nem tartok szükségesnek semmilyen játékszert,de ha mégis kipróbálnék valamit,akkor a felcsattolható,de csak ha rajta van,én nem venném fel.ha nem csak kifejezetten segédeszközre gondolsz,akkor az ágyba jöhet még a szemkötő,és a bilincs is,de ezeket csak hosszú összeszokás után,mert ugye ide már komoly bizalom kell :)

-Nincs szerepjáték ideálom,úgyhogy öltözzön egy egyszerű pólós,farmernadrágos csajnak,aki engem szeret :)

-Nálam a tekintet az első,utána az ajkak,a kéz,és a mell.has,combok nekem már inkább csak az ő élvezete szempontjából számít :)

-Az ideál olyan testalkat,mint én,hogy ne érezzem zavarban magam,hogy nem vagyok valami vékony,szóva ilyen husis,de nem kövér lányok.de persze az ideál,az ideál.a való életeben teljesen eltudom képzelni,hogy vékony,vagy épp molett barátnőm legyen :)

20/L/L

2015. jún. 30. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Előjátékban egy kis gyengédség, aztán a szexben vadság.

Kezdeményezhet akárki, a lényeg, hogy mindketten akarjuk.

A legjobban a kutyapózt szeretem meg amikor a levegőbe vannak a lábaim. Szeretek 69-ezni is.

Nem nagyon használok segédeszközöket, de egy vibrátor bármikor belefér.

Benne vagyok a szerepjátékokban. Izgatóak. Ahogy a kikötözős szex is, bár azt még sajnos nem próbáltam.

Szubjektív, de nagyon sok férfi mondja a szemeket, az ajkakat, illetve a feneket és lábakat. És persze a puncit. :)

Nőknél vagy férfiaknál? Ez is teljesen szubjektív, de személy szerint szeretem, ha egy férfi magas, vállas és nem annyira vékony.

2015. júl. 1. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.. bocsi csak most látom a kategóriát, vedd úgy, hogy nem szóltam! :)
2015. júl. 1. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!