Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második gyermek után a szex?
Nálunk már a kisebb fiú 10 éves.A születése óta semmi szex.
Okok:fél,hogy terhes lesz,fáradt,fáj a feje,meglátnak a gyerekek,büdös a szám.......
De a kapcsolatunkra ez rossz hatással van,de én már beletörődtem.
Nagyon igaza van a lepontozott válaszolóknak. Egy 30 feletti nő szexpuaci érték le rohamosan csökken. Minél öregebb annál kisebb at esélye, higy egészséges kölyköket szüljön. Az ilyeneket nem szabad komolyan venni, feleségül venni, felcsinálni. Annál is inkább mert ezé nézték le, alázták meg a fiatal, Velük egyidős srácokat. Aztán bejattabt a Biológiai óra és most kell egy balek, aki teljesíti a vágyaikat.
Kérdező te ott ba***ad el a dolgot, higy életerős fiatalemberként elvettél egy vénasszonyt, aki láthatóan csak sperma donirnak használt. Holott Ennyi idősen könnyebben váligathatsz mint 5-10 éve. Szerintem sz***d le és nenj vissza csajozni mert ez egy önző hülye pi***a.
Te vagy a béta Béla, akit régen barát zónába tett de most a fejében lévő pénztárgép kihozta az eredményt és arra jutott, hogy baleknak jó leszel. Persze lehet, hogy vonzódott hozzád szexuálisan, de ma már tuti nem.
Ellenben a helyi tahóval bármikor dugna még most is. Szerintem csináltass tesztet, hogy tiéd-e a kölyök.
Van itt szex csak nem veled.
€14
Mi az, hogy megengedet? Ki az anyádnak képzeled te magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!