Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második gyermek után a szex?
Mivel már 10 hónapos, ezért nem hiszem, hogy közvetlenül a szülés miatti dolgok lennének a háttérben. Azok már ennyi idő alatt begyógyulnak. Ha nem volt semmi komplikáció.
Inkább lelki oka lehet. Jó lenne, ha normálisan tudnátok beszélgetni. Nem csak így, hogy beszól, hogy jobban szeret mosogatni is. Ha nem hajlandó megbeszélni, akkor meg vegye tudomásul, hogy ez a kapcsolat vége is lehet. Hiszen egy párkapcsolathoz a szex is hozzátartozik.
Aki meg írta, hogy öreg a nő, az egy barom. Én 30-as éveiben jobban kívántam a szexet, mint 20-as éveimben, és jobban is élveztem.
Nem te kellesz neki, hanem amit biztosítani tudsz (háttér, anyagiak, stb. ) Ez valószínűleg korábban is így volt, csak nem vetted észre, mert megjátszotta. Ez nem a kortól függ, mert mi 40 felett is naponta szexelünk, de az exemmel én is hasonlóan voltam.
Az meg mese, hogy milyen baromságokat gondol a szülés miatt. Ha valaki szereti a másikat, megteszi azt, amit a párja kíván. Gondolom te is megteszel a háztartásban sokmindent, foglalkozol a gyerekkel, igazán a minimum lenne, hogy hajlandó veled szexelni is. És sajnos ha nincs meg a szex, akkor annak a kapcsolatnak egy idő után annyi is lesz. Ha meg tényleg ennyire útál téged, hogy még mosogatni is jobban szeret akkor csak a vak nem veszi észre, hogy ezt a nőt bizony ott kell hagyni.
"Ha semmit nem hajlandó megtenni a kapcsolatotokért"
ugyan mán! ha már hajlandóságon múlik a szex!!?
8: Nem a szex. Azt tényleg ne muszájból csinálja senki, mert annak nincs értelme :)
De azért arra kell hajlandóság, hogy az ember akarjon javítani a kapcsolatán, és tegyen érte, hogy a problémákat megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!