Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom azt mondta nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta nem vagyok elég ribis az ágyban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondja túl szende vagyok az ágyban, hogy folyton csak csókolgatom és ölelgetem. Azt mondta azt szeretné, ha sokkal rib..ancosabb, kur..vásabb lennék a szexben. Szerintetek ha elmegyek egy prostihoz, ő megtanítana engem pár dologra?

21L

2016. júl. 12. 21:31
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Igen, nem csaltam meg a barátom
2016. júl. 12. 22:46
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem amit elvarna toled hogy billegesd magad minibe es magassarkuba pl , ne oleld es csokolgasdd hanem vadabbul csokold ingereld a gyenge pontjait pl nyakat, fulet es a here kornyeket, csikargasd, adj neki hangot hogy tetszik amit csinal/csinaltok, en soha nem jatszanam meg magam de o nem.is ezt keri hanem hogy vadabb legyel ne tul erzeki, jatsz vele, huzzd az agyat ;)

En pont a masik veglet vagyok, egy hazi tunder de szoszerint csendes, dolgozok, haztartast vezetek.. de az agyban nem ismerek magamra, tul bevallalos vagyok, szeretem ha alaznak ( bar ezt a parom kifejezetten utalja, 6 ev alatt 3x kerult ra sor kb), imadok vele jatszadozni es illegetni magam, szeretem ha mocskos dolgokat beszel hozzam kozben, bar a pisi szexre es a viaszos temara meg nem kerult sor mert neki ez tul sok..amit en megertek es elfogadok, nem fogom rabeszelni.

Ha tovabbi tippek kellenek amik kisse "durvabbak", irj privit.

25L

2016. júl. 13. 07:38
 23/26 A kérdező kommentje:

#22 köszi a tippeket

Te tényleg elég tapasztaltnak tűnsz

Biztos minden férfi ilyen nőt szeretne az ágyban

2016. júl. 13. 08:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is eléggé visszafogott a szexben. De az meg kifejeuezten lelomboz, amikor érzem rsjta, higy megjátsza magát és az én kedvemért csinálja. Az a legizgatóbb, ha látom? hogy élvezi azt amit csinál.
2016. júl. 21. 12:32
 25/26 anonim ***** válasza:
pisild le
2016. dec. 14. 15:13
 26/26 anonim válasza:
Gyere, én megtanítalak
2018. márc. 21. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!