Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta nem vagyok elég ribis az ágyban. Mit tegyek?
A barátom azt mondja túl szende vagyok az ágyban, hogy folyton csak csókolgatom és ölelgetem. Azt mondta azt szeretné, ha sokkal rib..ancosabb, kur..vásabb lennék a szexben. Szerintetek ha elmegyek egy prostihoz, ő megtanítana engem pár dologra?
21L
Szerintem amit elvarna toled hogy billegesd magad minibe es magassarkuba pl , ne oleld es csokolgasdd hanem vadabbul csokold ingereld a gyenge pontjait pl nyakat, fulet es a here kornyeket, csikargasd, adj neki hangot hogy tetszik amit csinal/csinaltok, en soha nem jatszanam meg magam de o nem.is ezt keri hanem hogy vadabb legyel ne tul erzeki, jatsz vele, huzzd az agyat ;)
En pont a masik veglet vagyok, egy hazi tunder de szoszerint csendes, dolgozok, haztartast vezetek.. de az agyban nem ismerek magamra, tul bevallalos vagyok, szeretem ha alaznak ( bar ezt a parom kifejezetten utalja, 6 ev alatt 3x kerult ra sor kb), imadok vele jatszadozni es illegetni magam, szeretem ha mocskos dolgokat beszel hozzam kozben, bar a pisi szexre es a viaszos temara meg nem kerult sor mert neki ez tul sok..amit en megertek es elfogadok, nem fogom rabeszelni.
Ha tovabbi tippek kellenek amik kisse "durvabbak", irj privit.
25L
#22 köszi a tippeket
Te tényleg elég tapasztaltnak tűnsz
Biztos minden férfi ilyen nőt szeretne az ágyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!