Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta nem vagyok elég ribis az ágyban. Mit tegyek?
A barátom azt mondja túl szende vagyok az ágyban, hogy folyton csak csókolgatom és ölelgetem. Azt mondta azt szeretné, ha sokkal rib..ancosabb, kur..vásabb lennék a szexben. Szerintetek ha elmegyek egy prostihoz, ő megtanítana engem pár dologra?
21L
Nem vagyok az, szerintem.
Csak azt szerettem volna tudni, hogy aki tud úgy viselkedni, nekik ösztönösen megy, vagy pedig idővel alakult ki, esetleg meg is lehet ezt tanulni?
Szerintem szimplán próbálj meg tüzes lenni, ha látja rajtad, hogy élvezed azt amit csinál veled, és lerí rólad, hogy vágysz rá, minden porcikáddal akarod őt, bevállalósabb vagy, játszol a saját testeddel, játszol a farkával, gyakrabban veszed fel vele a szemkontaktust piciket nyögdécselsz, sóhajtozol.. simogatod stb nem kell túlzásba esni, de ha mindenből adsz egy kicsit szerintem nem lesz elégedetlen a későbbiekben.
vagy.. kérd meg, hogy fejtse ki bővebben, mi a kívánsága, habár az nem biztos, hogy bejön ha neki kell a szádba rágnia, hogy mit szeretne tőled látni.
nem tudom, hogy egy prosti ebben mennyire szívesen segítene-e.. ha konkurenciának néz, még meg is szívat :D (bocsi) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!