Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? Mekkora az átlagos?
Figyelt kérdés
Elvileg 14-15cm a pénisz átlag. Na most néztem egy kérdést ahol kb 30-an írták a méretüket és 18 cm jött ki átlagnak.Ez most akkor,hogy van?2016. júl. 10. 13:13
1/13 anonim válasza:
Google...magyar átlag 13-4 cm, de minden második ember hazudik róla. Mi ebben a meglepő és érthetetlen?
2/13 anonim válasza:
Úgy van kérlek, hogy ezen az anonim oldalon, a hímnemű egyedek többségének akkora bájdorongja van mint az ítélőszék lába! :D
3/13 anonim válasza:
Itt mindenki kamuzik, nyugi. Nekem pl. csak 13 cm.
4/13 anonim válasza:
Nyilván nagyobb eséllyel írja ki az akinek nagy van, mint akinek 11 cm ráadásul sokan megtoldják pár centivel. Akinek meg tényleg nagy és ideírja kapja a "ne a segglyukadtól mérd" beszólásokat. :D
5/13 anonim válasza:
Itt GYK-n 20Cm. 13cm-el elbújhatsz!
6/13 anonim válasza:
#4 vagyok
Én ezért pl inkább ki sem írom. Pont elég ha az tudja aki megkapja :)
7/13 A kérdező kommentje:
Nekem 15.5-16 cm. Akkor ez kicsinek számít vagy nem?
2016. júl. 10. 13:20
8/13 anonim válasza:
Több oka is van:
1. Rosszul mérik, ez 1-2centivel többet mutathat
2. Egyesek ráhazudnak, hogy előnyt szerezzenek és mivel ez a nőket megtéveszti, így gondolhatják azt hogyha valakinek 14cm az kicsi, úgyhogy más is kénytelen hazudni
3. Azok nagyobb eséllyel mondják meg mekkora, akiknek nagyobb, mert büszkébbek rá
A valós átlag 13-15cm.
9/13 anonim válasza:
nekem is 15 es 26 eves vagyok. egyebkent is mind1 mi az atlag. ezzel szulettel ezt kell elfogadnod es kihozni a legjobbat
10/13 anonim válasza:
Tulreagaljatok ezt a meret kerdest pasik. En nokent azt mondom(bar nem volt sok partnerem) nekem jo volt kisebbel (12) es nagyobbal(18) is. Ha szeretem a partnerem es tudja mit kell vele kezdeni nem olyan fontos a meret. Itt pedig a Gyakorin kamuzgatnak osszevissza...;) Nyugi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!