Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Meddig bírjátok az ágyban? Milyen és mennyi az átlagos teljesítmény?
Változó.
Volt már pár perc is, de volt, hogy 2 óráig tömtem mint a hülye.
Nekem is változó a legrövidebb 15 perc és 1 órás szokot lenni...
Sajna ha gumit húzok az mèg több idő.
10-15 perces meneteket szeretem, de abból többet.
Okok:
-nőként könnyen és sokszor élvezek, ami egy bizonyos idő után már kimerítő, pihennem kell
-szeretem, amikor a párom elélvez bennem
-a hosszú menet egy idő után már fizikailag is kellemetlen, előfordult, hogy a végére mindketten tele voltunk hámsérülésekkel
-párom egy menettől valamiért nem tud teljesen kielégülni, szinte mindig van 2., és egy hosszú menet után már nem bírnám az újabbat (max. síkosítóval, de úgy kevésbé élvezetes).
Szóval nálunk a stanard felállás az kb. fél-egy óra alatt 2 menet, némi előjátékkal, közte kis pihivel. Aztán ha nagyon be vagyunk indulva, megspékeljük még eggyel. (Vagy kettővel. Vagy hárommal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!