Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek az ilyen alkatú lányok?
Egyáltalán nem csonti akarok lenni, csak mondjuk ilyen
szerintem aki szerint ez nem szép, az hazudik.
Ez szep, persze. De nem nagyon tarthato, hosszutavon. Egy 30+ nonek ilyennek megmaradni nagy munka, hacsak nem genetikai adottsag.
S ahogy szep ez, ugy szep + vagy - 5 kg is.
18 vagy, szuper. Ugyelsz magadra, igenyes vagy, szuper.
De bocsasd meg nekem, kisse eltulzod ezt a dolgot. Mintha a kepen lathato no lepras lenne, vagy valami. Ahogy a hozzaszolasokbol is kitunik, nem biztos, hogy mindenkinek a vekony lanyok jonnek be. Mas szoval, semmi baj nincs azzal, ha nem vagy eppen darazsdereku. Meg mindig a vekony lanyokat imadom, de inkabb vagyok egy olyan novel, akin van par kilo felesleg - de szereti, elfogadja magat es elegansan viseli, mint egy modellalkatu lannyal, aki folyton a kaloriakat szamolja. Maganvelemeny. Le lehet pontozni. :)
Én picit vékonyabb vagyok, mint amit a kérdező linkelt másodiknak.
Nem érdekel, hogy kinek tetszik és kinek nem, nem is akarok rajta változtatni, mert tetszem magamnak és jól oszlik el rajtam a súly, nincs kint egyik bordám sem.
Kérdező, soha ne másoknak akarj megfelelni, csak és kizárólag magadnak! :) 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!