Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jónak maradni, vagy engedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jónak maradni, vagy engedni a csábításnak? 25n

Figyelt kérdés

Bejön egy srác. Nagyon. Csak szórakozás kivitelezhető vele.

Én viszont sosem szórakoztam. Összejárogatni, találkozgatni "a" célból valakivel, számomra teljesen idegen helyzet.

Eddig mindig jó voltam. Tipikus anyósok álma, ha van ilyen. Nem járok bulizni, csak 2 komoly barátom volt és semmi mellékvágány. Tinikoromban nem pasiztam.

Szerintetek érdemes belemenni ilyesmibe? Nem vagyok prűd, csak sosem gondoltam arra, hogy az a helyes, ha megyek a "csorda" után. Értsétek pasizom ezerrel. Viszont gondolati szinten mégis érdekel a dolog. Az még nem bűn, ha gondol az ember erre-arra.

Nem tudom mi legyen...

Érdemes vagy sem lazábbra venni a dolgokat?

2016. júl. 7. 20:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

6-os voltam. Jó! Akkor ezek szerint azt már legalább tisztáztuk mit akarsz :D

Itt meg azon gondolkodj el mit jelent a bátorság szó. Vajon miért a négy nagy erény egyike (olyanok mellett, mint bölcsesség, igazságosság, mértékletesség). Szerintem jó eséllyel kicsit gyáva vagy. Más területeken is. Kérdés így akarsz e maradni.

2016. júl. 7. 22:20
 12/21 A kérdező kommentje:

#11 Köszi az őszinteséget. :D

Más területen nem igazán. De ez húzós dolog. Mert jó, beleférne, de fogalmazzunk úgy, többre tartom magam annál, hogy csak "arra" legyek jó bárkinek is. Attól persze még akarom, csak na.

2016. júl. 7. 22:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd meg.Mert ha nem,mindig a mi lett volna ha fog eszedbe jutni.. En is mindig jo kislany voltam ... neha nagyon banom.
2016. júl. 7. 22:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj bele.
2016. júl. 7. 22:51
 15/21 anonim ***** válasza:

#11 voltam. Kérdés jelent e ez, hogy "többre tartod magad ennél" annál, hogy beléd raktak egy társadalmi tilalmat, hogy ez tilos.

Mert mondjuk, ha csak beszélgetni akarok veled egyszer a sivatagi rókákról és semmi mást. Akkor gáz ha beszélgetsz velem erről, ha kedved van, ha amúgy nem érdekelsz?

Én nem tudom megmondani mi a különbség a két helyzet között. Miért lesz egy pasi rossz, ha csak szexelni szeretne egy nővel. És miért lesz egy nő rossz, ha belemegy. Esetleg ezzel elkoptatják a szexet, hogy ilyen nem fontos helyzetekben is csinálják? Lehet.

De amúgy szerintem, úgy lennének jól a szex kapcsolatok, ha igazából nem csak szex kapcsolatok lennének. Tehát nem párkapcsolat lenne, de azért nem is arról lenne szó, hogy csak egy orgazmust akarunk. Hanem az egymásnak adott időt megpróbálnánk annyira méllyé tenni, ahogy csak lehet. Tudva, hogy mindjárt vége az egésznek és nincs fojtatás. De lehet így meg fájna.

2016. júl. 7. 22:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor fájna, ha lenne kötődés is. Amúgy meg ennek is lehetne többféle verziója. Az egyik olyan laza, mintha csak a sivatagi rókákról beszélnénk egy jót. A másik meg mélyebb, de nem szerelem, nem kötődés. Inkább csak mint valami barátság, de mégse az.

A közös az lenne, hogy tisztelnék egymást a felek minden esetben. De ezek sajnos ritka, már-már utópisztikus elképzelések.

2016. júl. 7. 23:11
 17/21 anonim ***** válasza:

#16 nem tudom megtudnád e úszni a kötődést. legalábbis én gondolok még vissza olyan lányra is, aki 17 évesen érzett valamit felém és én villám gyorsan lekoptattam. Szóval rendeset nem is beszéltünk.

És ha egy ilyen testi kapcsolatban kirakjuk egymás elé magunkat ahogy tudjuk ott ne lenne? hááát... szerintem itt az lenne, hogy picit szeretnénk is egymást. csak tudnánk, hogy nem egymással akarunk párkapcsolatot. de ez meg már penge él, hogy kinél esik át.

2016. júl. 7. 23:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Az hogy mi a jó és mi a rossz azt neked kell eldönteni. Amikor ezt tudod onnantól vagy felnőtt.

Ne a leendő anyósok feltételezett véleménye, meg a gyk-s válaszolgatók benyögései szabják meg mit csinálsz. Szerintem van benned egy adag megfelelési kényszer tudatosan, tudat alatt.

Azzal számolj, hogy nincs olyan hogy csak szex és az nem számít semmit. Ahogy elkezditek bonyolódni fognak a dolgok. Valaki többet akar majd és akarva akaratlanul valamivé alakul a kapcsolat. Mondjuk ki, hogy az illető szeretője leszel. Gondolom ez lenne kellemetlen az imidzsedre ha kiderülne.

Mindenki azt csinál amit akar, de 25 évesen szerintem inkább mégiscsak inkább alakíts kapcsolatokat, találkozgass, próbálgass inkább párkapcsolatokat és azokon belül éld ki magad.

Ez a szeretősdi inkább kőkemény felnőttek között működik akik tudják mit akarnak és meg is kapják és a következményeket is el tudják viselni.

2016. júl. 8. 08:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha tobbre tartod magad, akkor ne tedd meg! Ne alacsonyodj le a csorda szintjere!

Inkabb ulj otthon es frusztralodj magadban, az sokkal nemesebb dolog!;)

2016. júl. 8. 09:36
 20/21 anonim ***** válasza:
őszintének lenni jobb, mint jónak.
2016. júl. 8. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!